Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felszínes, ha csak a magas férfiak vonzanak?
Figyelt kérdés
Csinos, fiatal és értelmes nőként miért "sekélyes", ha nem találom vonzónak azt a férfit, akivel magassarkúban egyforma magas vagyok?
Miért lehetetlen 183-185 centi körüli, valahogy ki is néző, normális férfit találni?
2019. dec. 9. 17:02
1/36 anonim válasza:
Nem az. Nemi jellegünkből adódóan, a női és a férfi egyedek magasságában 8-15%-os eltérés van. Olyannyira természetes, mint ahogy kevés férfi vonzódik egy 50-es bicepszű, széles hátú, keskeny csípőjű szőrös nőhöz.
3/36 anonim válasza:
Felejtsétek már el ezt a qrva magassarkút! Alig van magas pasi, ti meg még rá is kontráztok, hogy magasítjátok magatokat. 180 centis csaj felvesz egy magassarkút, aztán csodálkozik. Ez nem nőies!
(Egy 192 centis férfi)
4/36 anonim válasza:
Felszínesnek felszínesség, hiszen nem a belső értékeit nézed. De ilyen elven mindenki felszínes akinek vannak elvárásai és nem jó neki mindenki.
5/36 anonim válasza:
Ha találsz ilyen paraméterekkel férfit, akkor oké, hanem akkor viszont lejjebb kell adni az elvárásokból, vagy a te piaci értékedet kell növelni, pl. lefogysz.
6/36 A kérdező kommentje:
163 centi vagyok mindössze. Ehhez egy cipő maximum 12 centit dob. Az 175.
És a legtöbb férfi ennél nem sokkal magasabb.
A 180 centi már valami, de át altag nőknek még ez is alacsony.
Nem tudom, ez miért magas ló.
A férfiak akarhatnak dögös, feszes, ilyen-olyan nőt, az nem magas?
2019. dec. 9. 17:15
8/36 anonim válasza:
Vagy gyere össze velem, engem úgyis mindig a 170-180-as nők találnak be, viszont én meg az alacsony lányokat szeretem... :D
9/36 A kérdező kommentje:
2019. dec. 9. 17:20
10/36 anonim válasza:
Én a 184 cm-emmel nem érzem magam magasnak. Ettől függetlenül nem felszínesség, mert senki sem tehet arról, hogy mit tart vonzónak. Az a gáz, amikor a nők a csillagos eget is letagadják, hogy nem külsőségekre mennek, holott dehogy is nem, és még mennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!