Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! En csak a szep noket tudom eszrevenni, nagyon felszines vagyok?
Figyelt kérdés
Nem tudnam magam elkepzelni egy atlagos kinezetu lannyal..
Szep lanyok, ha ez a felszinesseg kiderul, az mar kizaro ok lenne szamotokra ?
24F
2020. ápr. 18. 20:03
2/8 anonim válasza:
Én is így vagyok. Az ember nyilván nem akar olyan párt magának aki nem tetszik neki. Szerintem ez csak akkor felszínes ha más nem is számít, csak a külseje. Ha fontos a belsője akkor ez nem felszínes.
3/8 anonim válasza:
Nem lenne kizáró ok. De én is csak a jóképű férfiakat veszem észre (persze kinek mi az ideális), meg gondolom a szép lány nagy többsége is így van ezzel. Szóval ha te ehhez még ronda is vagy, vagy nagyon átlagos, akkor hiába tetszenek neked ők, nem fognak/fogunk észrevenni
4/8 anonim válasza:
Ha nem vagy velük egy kaliber, úgyis mehetsz a levesbe
5/8 anonim válasza:
Igen az, még ha az illető esete vagyok akkor is.
Én se tárgyakat keresek magamnak.
6/8 anonim válasza:
Nos, te is bőven átlag feletti vagy? Ha nem, akkor van egy rossz hírem. Miért is álljanak veled szóba a kimondottan szép lányok?
7/8 anonim válasza:
Csatlakoznék6-oshoz. Nem baj az, de ha nem a megfelelő tóban horgászol, akkor neked nem fog hal jutni!
8/8 anonim válasza:
Ha te is vagy olyan jó pasi, mint amilyen jó nők után ácsingózol, talán lehet esélyed. Ha nem, az se probléma amúgy, nekem is tetszik a Ferrari, csak sose lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!