Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szavazz! Egy nemrég kiírt kérdés ihlette ezt a kérdést. Járnál olyan 25-30 éves férfival, aki szimpatikus, de veled kéne megtanulnia a szexelést, mert ugyan már nem szűz, csak párszor csinálta és nem nagyon ment neki? (Merevedési problémák)
Mitől van merevedési gondod ?
Előbb ezt kellene rendbe hozni, addig felesleges ismerkedned mert csak csalódásaid lennének.
Egy egészséges kapcsolat része a szex.
"
Úgy értem, hogy volt már lányban, de néhány másodperc alatt megszűnt a merevedése: a gumi miatt és amiatt a stressz miatt, hogy vajon menni fog-e neki.
Szóval gyakorlatilag hiába nem szűz már, veled tanulná meg a szex dugás részét és a pózokat.
"
Kimásoltam a kommentet a nemrég kiírt kérdés alól.
Akkor egy kis segítő szándék, ha már magadtól nem látod mennyire nyomorult ez a helyzet a kérdéseddel együtt.
Ha elsülsz 2 mp alatt + a gumi miatt fel sem áll rendesen és szétparázod magad akkor vegyél be fél órával szex előtt egy szem kamagrát vagy egy felet.
Bírni is fogod, nem is sülsz el fél perc alatt és az arcodnak sem kell égnie, hogy 25-30 évesen az egyik legösztönösebb dolog nem megy.
A következő meg már menni fog bohgyó nélkül is.
Egy segítő szándékú férfi.
Ui.: Nem szavaztam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!