Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok csajozni?

Figyelt kérdés

Nekem egyszerűen nincsen csajozós dumám, ha oda is megyek egy nőhöz én nem tudok mit mondani, nem azért mert izgulok vagy ilyenek hanem én nem tudok spontán beszélgetést kezdeményezni egy idegen emberel.Volt párkapcsolataim is csak azért voltak mert a nő kezdeményezett.

A körülöttem lévő emberek csajoznak,nőznek,megcsalják a párjukat....

Én meg évek óta egyedül vagyok...

2021. jún. 23. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Hát akkor tanulj meg idegenekkel beszélni. Szívesen.
2021. jún. 23. 15:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Ilyet lehet tanulni? :D
2021. jún. 23. 15:51
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Gyakorlás a tudás atya. Van akinek ez ösztönből megy, mások tanulják, meg vannak akik siránkoznak. Még dönthetsz hova fogsz tartozni. :D
2021. jún. 23. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Jó, de mi a kérdés?

Tehát egyértelmű, de megfogalmazhatom neked másképpen is, hogy: Gyengék a kommunikációs képességeid, mert sosem tanultad, és nincs is rá társasági szükségleted, hogy fejlődj ebben.

Azaz valószínűleg introvertált vagy. Ez azt jelenti, hogy nem a társaság tölt fel energiával, hanem inkább az egyedüllét, hobbijaid, saját elfoglaltságok, és a közeli,megszokott, biutonságos kapcsolataid (barátok, család, párkapcsolat).

Másképp fogalmazva az agyad jutalmazási rendszere kevés dopaminnal is beéri, tehát kisebb szükségletek kielégítésével is boldog tudsz lenni.

Ennek ellenkezője az extrovertált személyiség, akinek sok dopaminra van szüksége, ezért folyamatosan pörögnie kell, és ezért kell neki a társaság, és ezért van az, hogy az ilyen emberek már kicsi baba koruktól kezdve sokkal nyotottabbak a külvilágra, jobban másznak, és már óvodásként is ügyesen kommunikálnak. Viszont más dolgokban így alulmaradnak...

Szóval neked akkor lesz jó a beszélőkéd, ha nekiállsz fejleszteni, és ez inkább években mérhető dolog. Évtizedes lemaradáat kell behoznod. Nyilván nem is folytatom, mert ez felesleges. Neked ettől nem lenne jobb, neked erre nincs szükséged, neked ez nehézkes.

Tehát neked olyan életvitelt kell élned, ami a te boldogságodhoz a legjobb. Ha csajozni akarsz, akkor ne dumás nőkhöz menj oda, hanem találj hozzád hasonló visszahúzódóbbakat. Ők meg nem lesznek seheol elérhetőek, csak neten.

2021. jún. 23. 15:56
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Miért ne lehetne tanulni? Kezdetben pl az is segíthet, hogy idegenekkel dumálsz a neten.

Ha nincs meg a kisugárzásod, (és itt most nem a kinézetre értem,hanem arra, hogy van akinek egyszerűen ez nem megy, és nem is kellene erőltetni) akkor lehet akármilyen csajozós dumád sem fog bejönni.

Van olyan, aki totál "átlagos" (megjegyzem, hogy ez szubjetív) külsőre, de mégis repülnek rá a lányok, mert a hasukba beszél.

Mindent lehet tanulni, de ha valami nem megy, akkor ne ugyan azt erőltesd, mert azzal nem fogsz semmire se menni.

2021. jún. 23. 15:58
 6/12 A kérdező kommentje:

4

Ahhoz képest hogy nem tudod mi a kérdés jól kifejtetted a válaszod! :D

2021. jún. 23. 16:07
 7/12 A kérdező kommentje:

4

Kisgyerek ként én nem voltam ilyen nálam ez inkább ilyen 14 éves korom körül alakult ki!

2021. jún. 23. 16:09
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
Csajozós duma nem létezik. Jó képű, izmos srác, aki akármit is mond, de határozottan, vonzó. Te nem vagy ez a kategória. Tanulj meg emberekkel beszélgetni. Azaz: járjál társaságba.
2021. jún. 23. 16:15
 9/12 A kérdező kommentje:

5

Neten beszélgetés amúgy meg teljesen simán megy idegenekkel (is) azzal mai napig nincs gond, lehet hogy talán azért is mert ott van egy kis idő gondolkozni a válaszon de ez élőben egy kicsit hülyén jönne ki! :D

Alapjáraton se vagyok egy jó beszélgető partner kivéve ha valamennyire ismerem azt az embert akivel beszélgetek és valamennyire egy hullámhosszon vagyunk.

2021. jún. 23. 16:19
 10/12 A kérdező kommentje:

8

"Jó képű, izmos srác"

Ezt én nem így tapasztalom az ismerős körömből hogy jóképű izmos srácnak kell lenni.

2021. jún. 23. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!