Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izraelbe készülök egy évre. Ha nem vagyok zsidó, nehéz ott csajozni?
Figyelt kérdés
Többen mondták már nekem nem könnyű izraeli lányokkal ismerkedni, ha nem vagyok zsidó. Tel-Avivban, Jeruzsálemben és Haifában leszünk 14 hónapig. Milyenek a kilátások ismerkedés ügyben?2021. jún. 3. 13:22
1/8 anonim válasza:
szerintem ez nem fog számítani. beszélsz héberül?
3/8 anonim válasza:
2-es poén, de volt osztálytársam is izraeli származású és meleg :D
4/8 anonim válasza:
Én Izraelben élek, és még egyetlen meleggel sem találkoztam.
5/8 anonim válasza:
A nem vallásos izraeli lányokat nem fogja érdekelni, hogy zsidó vagy-e vagy nem. Nagyobb probléma lesz a nyelv. Bár sokan beszélnek elég jól angolul, de azért az mégsem olyan egyszerű.
6/8 anonim válasza:
Palesztin zászló mindig legyen a pólodon, arra buknak a szexi katonanők!
7/8 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem beszélek heberül. Angolul elég jól tudok.
2021. jún. 3. 20:01
8/8 anonim válasza:
Ki ez a hülye 2/3/6? Valami palesztin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!