Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a lehet a bajom ha nem tudok csajozni?
A fiúk többsége könnyen tud lányt szerezni. Én meg nem, olyan gáznak érzem, pedig nem csak szexre akarnék lányt, hanem kapcsolatra és a lányok többsége is kapcsolatot szeretne elvileg.
Mi lehet a baja egy olyan fiúnak aki nem tud barátnőt találni? Sőt még csak sima ismerkedésre sem.
1-es!
Még a visszautasításig sem tudok eljutni. Ott van már a gond hogy korombeli lányokkal nem találkozom úgy hogy megszólíthassam. De a magszólításhoz meg nincs bátorságom. Szóval semmi nem megy.
Én szerintem úgy lehet jó, és könnyebb az ismerkedés ha az ember valamennyire ismeri a másikat (pl munkahely), tehát nem teljesen ismeretlenül. De erre sincs lehetőségem sajnos.
Tinder, ha gazdag vagy akkor pedig puncs.hu
Ha Tinderen nincs találatod, akkor pedig ronda vagy. Ez van.
Akkor meg is válaszoltad a kérdésed. Azért nem tudsz csajozni, mert még az ismerkedésig se jutsz el és ha találkoznál is valakivel, nem mernéd megszólítani. Na így tényleg nehéz barátnőt szerezni.
Vagy szedd össze a bátorságod és próbálkozz vagy ha ez nagyon nem megy, akkor ott van még a társkereső, online azért könnyebb ráírni valakire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!