Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy könnyebb csajozni 27 évesen, mint pl 22 évesen volt?
Sokszor féltem az öregedéstől, mert itt is pl jó pár nő mindig arról beszél, hogy jaj neki maximum pár év korkülönbség játszik, többet nem tud elképzelni. És mindig féltem ettől már emlékszem 24 éves koromtól kezdve, hogy na most már túl öreg leszek a lányoknak. Ehhez képest azt látom, hogy könnyebb is például 19-23 éves lányokkal ismerkednem most, mint pl 23 évesen volt. Többen érdeklődnek irántam, én is jobban tudom mit kell csinálni, valahogy könnyebb az egész minden aspektusból vizsgálva. Egyébként nem hiszem, hogy csak ez számít, de külsőre kb 5 évet simán letagadhatnék. (Persze a valódi korommal ismerkedem.)
Szóval ez mennyire normális, hogy inkább könnyebb az ismerkedés, ahogy idősödöm? Mert eddig sokaktól az ellenkezőjét hallottam, hogy csak nehezebb lesz, ja meg azt, hogy a lányok majd öregnek találnak. De így azt látom egyik sem igaz.
Egyrészt 27 éves vagy, az még nem öreg. Akik azt mondják, hogy a korral nehezebb, valószínűleg inkább gondolnak 30+, de még inkább 40+ korosztályra már csak azért is, mert 30 felett azért jóval kisebb a választék, mert sokkal több a házas, a gyerekes, a stabil kapcsolatban élő. Huszonévesen, főleg az elején még sok a szingli, meg a nem olyan stabil kapcsolat, az ember a saját határait feszegeti, így nyilván ismerkedni is könnyebb, nagyobb a választék.
Ráadásul, ha most nálad fiatalabb korosztályban próbálkozol, nagy valószínűséggel sokaknak (nem mindenkinek) imponál az az öt év, meg ami azzal jár, jó eséllyel komolyabb vagy, mint a 22 éves férfiak nagy része, és úgy látják, hogy rád lehet alapozni. (Hogy ez amúgy mennyire igaz, azt nem az én tisztem eldönteni) Meg hát valószínűleg nem vagy már olyan esetlen, meg sokkal inkább tudod, mit kell csinálni.
Amúgy meg, ha azt érzed, hogy most könnyebb, akkor meg használd ki.
30 felett már tényleg több 22 évesnek leszel öreg, mint 27 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!