Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Robogóval lehet csajozni?26/f
Ha te megnyerő személyiségű vagy, és odafigyelsz magadra (ápoltság, előnyös frizura és öltözködés) akkor lehet.
A robogó nem oszt, nem szoroz. Nem fognak csak amiatt az öledbe pattanni a csajok, de nem is fognak amiatt elküldeni.
(Páromnak van robogója, nagyon menő, imádom :D De hidd el, egyáltalán nem amiatt jöttem vele össze.)
A robogó a csajozásnak nem szükséges és nem elégséges feltétele, magyarul semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Pláne úgy, hogy egy 50-es robogó a legnagyobb jóindulattal se tekinthető olyan "menőnek" sem külsőre sem sebességre, mint egy 600-as, 1000-s sportmotor, illetve annyira nem is praktikus, mint egy túramotor- vagy nagyrobogó, hogy mondjuk kényelmesen el tudd vinni szíved választottját egy körre.
A csajozás 600cc -nél kezdődik, az alatt szerintem ne próbálkozz.
De a motor jó ötlet, annak még hatása a csajozási sikerekre, nem úgy, mint az autónak.
Pont egy ilyen kérdést tettem fel én is, de teljesen feleslegesen, gyorsan rájöttem milyen buta is a kérdés
Azóta van egy malaguti f12, csúcs király járgány, de csajom persze nem lett tőle, nyilvánvaló hogy miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!