Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Robogóval lehet csajozni?26/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Robogóval lehet csajozni?26/f

Figyelt kérdés
Malaguti f10
2021. máj. 19. 07:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha te megnyerő személyiségű vagy, és odafigyelsz magadra (ápoltság, előnyös frizura és öltözködés) akkor lehet.

A robogó nem oszt, nem szoroz. Nem fognak csak amiatt az öledbe pattanni a csajok, de nem is fognak amiatt elküldeni.

(Páromnak van robogója, nagyon menő, imádom :D De hidd el, egyáltalán nem amiatt jöttem vele össze.)

2021. máj. 19. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ha már kétkerekűvel akarsz csajozni, ahhoz minimum egy Honda vagy egy Harley kell.
2021. máj. 19. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:

A robogó a csajozásnak nem szükséges és nem elégséges feltétele, magyarul semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Pláne úgy, hogy egy 50-es robogó a legnagyobb jóindulattal se tekinthető olyan "menőnek" sem külsőre sem sebességre, mint egy 600-as, 1000-s sportmotor, illetve annyira nem is praktikus, mint egy túramotor- vagy nagyrobogó, hogy mondjuk kényelmesen el tudd vinni szíved választottját egy körre.

2021. máj. 19. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:

A csajozás 600cc -nél kezdődik, az alatt szerintem ne próbálkozz.

De a motor jó ötlet, annak még hatása a csajozási sikerekre, nem úgy, mint az autónak.

2021. máj. 19. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Pont egy ilyen kérdést tettem fel én is, de teljesen feleslegesen, gyorsan rájöttem milyen buta is a kérdés

Azóta van egy malaguti f12, csúcs király járgány, de csajom persze nem lett tőle, nyilvánvaló hogy miért

2021. máj. 19. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Közvetett módon lehet vele kisgyerekes anyukáknál. A kisgyerek felfigyel a robogóra, meg kell állniuk miatta, ezután az anyuka felfigyel ránk.
2021. máj. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!