Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi az a havi nettó fizetés, ami mellett már elnéznétek egy férfinek, hogy impotens?
41
A legröhejesebb férfitípus az, aki azt vallja, hogy a nők utálnak valójában szexelni és kifogásokat keresgélnek. Ha te ezt tapasztalod, az téged minősít. :D De azt, hogy még hirdetitek is... Olyan, mintha magatokra akasztanátok egy táblát azzal, hogy LÚZER.
Nő vagyok, és egyetlen egyszer se kerestem kifogást, hogy miért ne szexeljek a párommal, és 8 év után is ugyanúgy kívánom.
Ha nem akartam szexelni, annak olyasmi oka volt, mint pl. brutál hasmenés, esetleg hólyaghurut.
41. Nevetséges és abszurd azt feltételezni, hogy a nők folyton kifogásokat keresnek, és nem szeretik a szexet. Ezt csak azok a pasik próbálják elhitetni magukkal akik szarok az ágyban.
A nők többsége szereti a jó!!! szexet. Szóval ha te a lőtéri kutyának se kellesz, sokan/ sokszor visszautasítanak, akkor ott veled van probléma, nem másokkal.
Én pl 11 éve vagyok a párommal, és valódi rosszulléteket ( pl gyomorrontás,hasmenés, hányás), vagy betegségeket ( pl egy hetekig tartó tüdőhörgőgyulladás, vagy egy vakbélgyulladás miatti műtétet) leszámítva sose hagytunk ki 1-2 napnál többet. A fejem például ritkán fáj, de a szex kifejezetten jó hatással van rá, így akkor is szoktuk csinálni.
Régebben nem voltam oda annyira a szexért, mert nem akadt olyan akivel igazán jól éreztem volna magam. De mióta olyan férfival vagyok aki ki tud elégíteni, nagyon élvezem és kívánom.:) Ennyi.
Az én feleségem asszex. Így már érthető? Nem csak simán asszex, hanem az a fajta, aki csak az önmaga érdekeit nézi.
Ahhoz hogy kiderüljön milyen vagyok az ágyban, először is engedni kellene ezt-azt. Amikor én könyörgök az orálért hogy én csináljam neki, és fal fehéren sikítozva ordibál hogy meg ne próbáljam, akkor is én vagyok a nulla? Itt a gyk-n is van bőven szájhős nő. Minden oké, így szeret, úgy szeret, váljak el, engem akar, majd szex az nincs. Sorozatba. Jujjj, mi lesz, jujjj ő nem olyan, jujjj csak házasságban stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!