Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi az a havi nettó fizetés, ami mellett már elnéznétek egy férfinek, hogy impotens?
mai nőknek nem számít a pénz
:D az ev vicce
Egészem másfajta férfi az, akivel a nők élvezik a szexet és más, akire szükségük van, ha családalapításról, gyereknevelésről van szó
Igy igaz. Ismerosi korben a legtobb no egy ronda mernokkel, infossal jott ossze 25-30 evesen s hazasodtak is ossze.
Nekem pont alkalmas mindkét szerepre a párom. Érzékeny, inrovertált, baromi rendes férfi, de ha bekanosodik, úgy megdug, hogy megemlegetem. 8 éve vagyunk együtt, és összesen a 8 év alatt max. 10 szex lehetett, amikor nem volt minimum 2 orgazmusom, és még mindig nem csillapodott felé a vágyam.
Ugyanakkor az összes vagyonom fel merném rá tenni, hogy nem csalna meg soha, és szerintem apukának is megfelelő lesz.
Egyrészt, ez gyógyítható.
Másrészt, engem nem zavar, ha impotens, mert más preferenciáim vannak. Pénz tekintetében az számít, ami bármelyik más férfinál: legyen munkája és olyan, amilyet szeret. Legyenek tervei, legyen hivatástudata. Nagyon nem ugyanaz a kategória, ha segédmunkásként keres nettó 160-at és nem akar ebből kitörni, vagy ha diplomás tanárként ugyanennyit.
Engem nem kell eltartani, van fizetésem.
Mielőtt kapom a privátokat, 5 éve van párom. Meg se nyitom, ha írna valaki nekem.
"Nagyon nem ugyanaz a kategória, ha segédmunkásként keres nettó 160-at és nem akar ebből kitörni, vagy ha diplomás tanárként ugyanennyit."
Pecunia non olet!
Nem mindegy, hogy most tanárkodásból él szarul vagy betanított munkásként él szarul?
Nem mindegy, hogy most tanárkodásból él szarul vagy betanított munkásként él szarul?
Nagyon nem, mert egyik gyakorta 100 szor értelmesebb, mint a másik. Nem mindegy, hogy a piáról beszélgetsz valakivel otthon, vagy a pl a művészetekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!