Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált nők/férfiak, hogyan ismerkedtek?
Nehezen megy az ismerkedés, mindig is nehezen ment. Elég zárkózott, csendes, nehezen megnyíló nő vagyok és nagyon érzékeny. Egyébként csinos, okos, adok magamra és sportolok, tehát más természettel valószínűleg hamar találnék párt magamnak, mert udvarlók mindig vannak körülöttem. Soha nem voltam a társaság középpontja, nem tartoztam a népszerű lányok közé a visszahúzódó természetem miatt. Felnőtt nőként is ez a helyzet. 2 komoly kapcsolatom volt idáig - harminc elmúltam. Szeretnék párt találni, de az első néhány randi után megvaltozik minden. Én amiatt kezdek szorongani, hogy a csendessegem miatt úgyis rámunnak, mert nem vagyok olyan szórakoztató, mint azok a nők, akik órákat képesek beszélni a semmiről, és elkezdek idiótán viselkedni. A férfiak pedig nem értik mi történt, miért vagyok bizalmatlan. El szoktam mondani már az elején, hogy nekem hosszú idő kell ahhoz, hogy valakit a bizalmamba fogadjak, és feloldódjak mellette, ők itt pár találkozásra gondolnak - én pár hónapra. Aztán valahogy mindig megakad a dolog, olyan is volt már, hogy inkább gyorsan szakítottam, nehogy megint át kelljen élni a bocs, de nekem ehhez nincs türelmem/ porgosebb nőt keresek dolgot.
Szóval nem tudom, léteznek még férfiak, akik türelmesek? Biztosan nekem is változtatni kéne egy-két dolgon, de nem tudok más lenni, mint ami vagyok. Próbáltam már felvenni pózokat, eljátszani, hogy nyitott, laza, bevállalós nő vagyok, de mondanom sem kell, hogy mi lett a vége.
Küzd valaki hasonló problémákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!