Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált lányok, ti hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 14:14
2/20 anonim válasza:
Itt😂
(Csak vicc, mielőtt még valaki írni akarna)
4/20 anonim válasza:
Miért vicc?
Mert ez nem valami húspiac, ahol 2-3 kép alapján válogatsz az emberek között?
5/20 anonim válasza:
#4 Őszintén szólva, itt több embert ismertem meg, mint bármelyik ismerkedős oldalon, tekintve, hogy soha nem használok semmilyen ismerkedős oldalt.
De oda is írtam, hogy "csak vicc, mielőtt még valaki írni akarna" nos, ezt azért írtam, mert nem szeretnék jelenleg ismerkedni. Szerintem elég érthető.
És tudom, hogy nem vagyok vicces, de azért nem kell ennyire komolyan venni.
Köszönöm és legyen csodálatos napod :))
#2es voltam
6/20 anonim válasza:
Az introvertalt lanyoknal pont ugyanugy probalkoznak mindenhol, mint az extrovertaltaknal.
7/20 anonim válasza:
Akkor csak én nem értettem, de én férfi vagyok, egyszerű lélek, a nem akarok ismerkednit úgy mondom, hogy nem akarok ismerkedni.
8/20 anonim válasza:
Sehol. Ha nem lennék mellé ronda is, akkor a neten próbálkoznék, akár társkeresőn, akár fb csoportokban, de így sajnos ezek kiesnek.
9/20 anonim válasza:
#8: Hu, mennyi privatot fogsz kapni...
10/20 anonim válasza:
Én közös barátunkon keresztül ismertem meg a férjemet. Együtt jártunk ebédelni egy kisebb társasággal és ő is ott volt. Bár introvertáltként fáraszt az élénk társasági élet, és úgy általában a társas interakciók, igénylem a kötődést, a szoros kapcsolatokat. Kevés barátom van, de ők nagyon közel állnak hozzám. Érdekes módon közülük szinte senki nem introvertált, elég társasági emberek és rajtuk keresztül meg szoktam ismerni másokat. Például a férjemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!