Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki nem akar az első...

Valaki nem akar az első barátnőm lenni? 26/F

Figyelt kérdés

Félénk srác vagyok, nem merek lányokkal beszélgetni, nincs is lány ismerősöm, jobban mondva semmilyen ismerősöm sincs. Magamhoz hasonló introvertált lányokkal ismerkednék. 175 magas vagyok, kb. 70 kg, nem jóképű. Nem modell kinézetű lányt keresek. Hobbijaim: olvasás, filmek, sorozatok. Nincs diplomám. Nem vagyok szűz.

A nagyon dagi lányok nem tetszenek, de amúgy nincs különösebb elvárásom a külsővel kapcsolatban, inkább a személyiség érdekel. Legyél introvertált, kedves, hasonló hobbijaid legyenek, mint nekem. És ne legyen műkörmöd. Mert az ocsmány.

Nagy ambícióim nincsenek a jövőre nézve, nem akarok vállalkozni, sem nagy családot. A génjeim nem méltók, hogy tovább örökítsem őket, szóval gyerek kizárva. De előző kapcsolatból hozott egy darab lurkó még nem kizáró ok.

2020. okt. 5. 17:52
 1/9 anonim válasza:
Ilyen visszautasíthatatlan ajánlattal sem találkoztam mèg, soha èletemben! 😍😂
2020. okt. 5. 17:59
 2/9 anonim válasza:

Ahhoz képest hogy félénk vagy,jó sokat írtál.

Hogy vesztetted el a szűzességed,egyejszakasban?

2020. okt. 5. 18:17
 3/9 anonim válasza:
Inkább utolsót keress...!!!
2020. okt. 5. 18:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Élőben rövidebbre fogom általában. Igen, egyéjszakás volt.

2020. okt. 5. 19:17
 5/9 anonim válasza:
Van rá esély, hogy lennék, csak én férfi vagyok. :)
2020. okt. 8. 22:49
 6/9 anonim válasza:
Hát az őszinteséggel nem lesz probléma tesó 🤣
2020. nov. 4. 19:03
 7/9 anonim válasza:
hmm...
2021. szept. 3. 14:44
 8/9 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet így kérdezni, hogy első baratnő, mert ebböl az árad, hogy majd lecseréled, és ha nem komolyan, hosszútávra gobdolkozol, nem lesz kedve senkinek sem írni.
2021. szept. 3. 15:33
 9/9 anonim válasza:
Gondolkozol*
2021. szept. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!