Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hét chat után, lebeszélt randi előtt miért válik szellemmé a férfi Tinderen?
Hat, biztos nehéz elhinni, mindenki magából indul ki.
Ebben az egészben az a vicc, ha valaki tisztességesen próbálja használni ezeket az alkalmazasokat, azt 1. atb@sszak, 2.nem hiszik el, hogy így is lehet, és ez lesz a természetes, hogy csakúgy felszívódunk, csa. Mert kit érdekel a másik ember ugye, úgyis ott van a másik tíz, akit lehet hulyiteni egy kicsit.
Ezzel nem tudsz nagyon mit tenni, eltűnt eltűnt, az ő bizonyitványa. Nőknél se lehet tudni milyen okból szivódnak fel.
Egyébként nekem személyes kedvenceim a szivműtétes, autóbalesetes, atomkatasztrófás, családi halálos, egyéb meseszerű világvége állapotok pppppont a randi időpontjában. Hát nem hihetetlen? :D ppppont akkor, pedig ő annyira jönni akart.
Velem volt olyan, hogy :
Személyesen ismertem a nőt (tehát nem net, nem tinder, hanem tanulmányok útján)
Igent mondott egy randira jövőhétre. Majd előtte egy nappal amikor mondtam, hogy "akkor holnap", hirtelen meggondolta magát, hogy én sem. Valami hirtelen indokkal, hogy a keresztnevének olyan becézésén szólítottam amit ő nem szeret, ezért lefújva.
Szóval tudnak a nők is "alkotni", még akkor is ha jobban ismerik egymást a felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!