Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki a párkeresés során ez a nemek között?
Ebben az orszagban szerinted olyan nagyon sokan tudnak gyerek mellett gazdalkodni? Nem veletlen, hogy egyre kevesebben akarnak.
Vagy apuka tobbmuszakot, tulorat vallal es a mediaban hallod a hisztit, hogy jaj de rosszak a ferfiak, hiszen a gyerek nem latja az apjat, akinel max dogleni meg aludni lesz otthon kedve, mert elfaradt.
Én mondjuk a környezetemben azt látom, hogy a család vígan megélne apu túlórája/maszekja nélkül is pénzügyileg, csak simán menekülnek otthonról. :/
En az ellentettjet
Amug sokszor az no kenyszeriti ki a gyereket es zsarolja a pasit. Ha nem lesz gyerek, nem szeretsz, elhagylak stb. Az meg le fog lepni, mert nem akart gyereket, csak papucs volt nemet mondani.
Vagy azt hiszi, a gyerek megmenti a kapcsolatot, mert az lesz a megvalto es osszetart. Nem.
Meg az allam is penzt ad gyerekert kb lefizeti az embereket, amikor vagy 70% a valasi arany
Rengeteg pasit hagytam ott azért, mert nem akart gyereket! Nem gondolom, hogy ez zsarolás lenne.
Ha te nem tudod ezt megadni, majd megadja más.
"Amug sokszor az no kenyszeriti ki a gyereket es zsarolja a pasit. Ha nem lesz gyerek, nem szeretsz, elhagylak stb."
Ebben mi a kényszerítés? Én sem szeretnék gyereket, ha valaki ezt mondaná nekem, akkor végighallgatnám, megköszönném hogy őszinte volt és nem húzzuk egymás idejét, majd mennék csomagolni. Hol itt a gond?
36
Es ezert csak a ferfi a hibas? Ket ember kell a gyerekhez.
Mindketten hibasok
Szerintem meg senki nem "hibás". Mivel gyerekvállalásban nem nagyon van kompromisszum (értsd: vagy van gyerek, vagy nincs, nem lehet félig vállalni), jobb minél előbb közölni a másikkal az igényünket ilyen téren. Ha nem egyezik, akkor meg keresni mást, akivel már igen. Továbbra se látok ebben se hibát, se kényszerítést.
39
Ertsd mar meg, hogy egyedi esetet irtam es nem az atlag vallalast. Altalaban ketten dontenek.
De sok olyan eset van, ahol a kapcsolat megvaltojakent karnak gyereket, aki megmenti a doglodo hazassagot. Vagy jatszmazas megy, hogy nem szeretsz ha nem akarsz gyereket stb. Az meg belemegy, mert tarsfuggo es fel, hogy elhagyja a felesege, ha nem csinalnak gyereket, pedig o nem akarna, nem kesz ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!