Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alakult ki a párkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki a párkeresés során ez a nemek között?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a nőknek fontos (sőt talán a legfontosabb) a férfi keresete, míg a férfiak legtöbbjénél ez nem tényező a nők irányába. A kinézet igen, ami viszont természetes és szerintem nem felszínes, mert olyannal semmi értelme együtt lenni, aki külsőre nem tetszik. De ez a nőkre is igaz, ők is válogatnak külső alapján. Mondom ez nem gond, eddig 1:1. De a nők a pénzt is nézik, ami szerintem egy undorító és felszínes dolog, és így már 2:1 a nők javára.

2021. jún. 16. 01:36
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
35%
Ez mindig így volt. Régen a nagyobb mamuthere megszerzése, most meg a nagyobb BMW hazahozatala a férfi értékmérője.
2021. jún. 16. 05:33
 12/51 anonim ***** válasza:
93%
A nő szülés után nem keres pénzt, csak alamizsnát kap. A férfi nem szül, ő látja el ilyenkor a kicsit és az anyát.
2021. jún. 16. 06:14
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elég nagy részben tanult. Régen a férfi volt a családfenntartó, a nők általánosságban kevesebbet keresnek. Azzal, hogy három év a gyes amit általában a nő vesz ki, szintén kissé a régi egykeresős családmodell felé lökik el a helyzetet.

Mivel vannak olyan ránk maradt szokások, hogy a férfi fizet (mert régen nekik volt ugye keresetük az arisztokratáknál), ezért sok nőknel rövid távon sem mindegy, hogy olyan pasival vannak együtt, aki fizeti a hawai nyaralást vagy aki elkéri a kávé árát, (vagy nem megy veled a diótörőre/szigetre mert nem tudja kifizetni a 25 000 - 50 000 forintos jegyet). Ahogy fordított esetben a férfiaknak sem lenne az.

Ennek ellenére szerintem sok férfi esetében számít. Legalábbis nekem erre utal a sok "minek házasodni, azzal csak a nő jár jól" kérdés, ami nyilván azonos kereset mellett nem merülne fel.

Csak nem tud válogatni, mert a világban tényleg férfitöbblet van (kína és indiai miatt), ezért globálisan tolja valamennyire az elvárásokat.

2021. jún. 16. 06:18
 14/51 anonim ***** válasza:
10%
#13 kivéve ha elválik és viszi mindennek a felét+gyerektartás+onlyfans+egyéb barátzónás simpek lehúzása+ingyencuccok utáni kuncsorgás fbn. Nem kell félteni a nőket azért.
2021. jún. 16. 06:18
 15/51 anonim ***** válasza:
65%

Azért kisfiam, mert havi netto 300 ra nem lehet családinéletet alpozni.

Én nem tagadom, nekem fontos a férfi keresete....(a kinézet amugy nem)

2021. jún. 16. 07:11
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor igencsak kivétel voltam.
2021. jún. 16. 07:20
 17/51 anonim ***** válasza:
47%

Folytatás,17 vagyok. Férjem munkanélküli volt amikor osszejottunk. Anyjával lakott panelben. Azóta két gyerekünk van.Mivel mindkettőnknek volt megtakarítása - O 30, én 28 - tudtunk venni egy felújításra szoruló olcsó lakást.Igy kezdtük

. Egy pár évig nem volt autónk sem. Később a kisebbik gyerek így ugyanazt a babakocsit használta mind a nagyobbik. A GyED egy jól vagy átlagosan kereső anyuka esetében miért alamizsna? Itt írta valaki. Sokszor az az érzésem itt a gyk. nepe nagyon el van szállva.

2021. jún. 16. 07:33
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Attol, hogy bizonyos nemzetisegek "5 vagy tobb gyereket is vallalnak pucer seggre" meg nem ez a kovetendo.

Es de! a gyerek PÉNZ kérdés IS!

Hiaba van meg a harmonian szeretet, ha kozben nincsenek meg a megfelelo anyagi fektetelek. Szeretettel nem lakik jol a gyerek

2021. jún. 16. 07:33
 19/51 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Férfiként mondom: Az átlaghoz képest egyáltalán nem keresek rosszul (nyilván, nem vagyok milliomos). Nem leszek álszent. Annyiban érdekes nekem a másik keresete, hogy azért kb egyenlően tudjunk a költségeken osztozni, meg stabil anyagi helyzetben éljünk, ha együttélésről van szó.
2021. jún. 16. 07:45
 20/51 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem normalis ha a nők nézik az egzisztenciát, az ősembereknél sem az volt a menő aki a pockokat ejtette el hanem aki a mammutot hozta haza. Tapasztalataim alapján első és legfontosabb a nőknek , hogy jóképű legyél. Nekem is voltak problémáim a párkeresésben pedig anyagilag nem állok nullán van munkám és vállalkozásom(milliomos sem vagyok de úgy gondolom meg tudnám teremteni a feltételeket egy kis családnak), ápolt vagyok ,sportos de az, hogy átlagos vagy kicsit átlag alatti arcszerkezetem van nagyon megkerserítette a dolgom a szép lányok körében ,de eléggé feltalaltam eladtam magam ha eljutottunk oda,hogy szóba álljanak velem. Onnantól már sokszor sima ügy volt.
2021. jún. 16. 08:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!