Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki a párkeresés során ez a nemek között?
Ennek melyre nyúló gyökerei vannak akkor a korból, amikor a nők még nem nagyon dolgoztak.
Azon kívül a férfi keresetre kell támaszkodni a gyerekek miatt jó pár évig és megakasztja a karriert a 4-kor óvodába, iskolába rohanas, beteg gyerekkel otthon leves is.
A férfiak jelentős része nem bírja elviselni, ha a nő többet keres.
Magukat felelős családfenntartnak tartják, míg a nőt karrierista feminácinak.
Másrészt manapság elég sok párnál a nő keres többet.
Amikor megismerkedtem a jelenlegi feleségemmel, neki 2 diplomája volt, nekem egy sem. Ő 2x annyit keresett.
Ma nekem már 3 diplomám van, és bőven többszöröse a fizetésem az övének. Engem frusztrált hogy nő létére előrébb tartott, de én ezt egy nemes versengésnek tartom. Win-win.
A legtöbb férfi azt is nézi, hogy a nőnek ne legyen gyereke, így 2:2.
Egy nő előbb elfogadja az előző kapcsolatból érkező gyereket, mint egy férfi.
De egyébként meg mindegy is. Nem fogok közmunkással összejönni vagy olyannal, akinek 120 a nettója mert néha beugrik dolgozni ide-oda. Ha ez nem tetszik, nyugodtan lehet jobb állást is keresni.
"csoro luzer ocsmany incel picsogas.. uncsi mar."
pont az ilyen kommentek és hozzáállás miatt
de amugy ha tudjatok, hogy a nok penzt akarnak (nem) es ti meg not akartok (lol), akkor miert nem tesztek erte, hogy vonzok = penzesek legyetek a nok szamara?! ki tiltja meg nektek, hogy tanuljatok, kepezzetek magatokat, jo munka utan nezzetek, rengeteget tulorazzatok, vallalkozast alapitsatok stb?
ha en egy olyan munkat akarok nagyon, ahol tudni kell spanyolul, akkor megtanulok spanyolul. vagy befogom a szam, hogy nem en kapom meg a munkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!