Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos emberek nem is megoldásra várnak itt, hanem együttérzésre?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan topik van itt, ahol huszonéves srácok írják le, hogy nem megy nekik az ismerkedés, nem volt még barátnőjük. Ott vannak alatta a kommentek, feltehetően sok jó is van, tehát nem kellene újra és újra ilyen tematikájú kérdést kiírni...

Viszont mégis megteszik. Nem lehet, hogy nem is a válasz érdekeli őket, hanem az, hogy az emberek bíztatják őket, foglalkoznak velük?

Persze azoknál, akik újak az oldalon, valahol érthető ennek a sablonkérdéseknek a kiírása. Lehet nem tudják, hogy már volt szó arról, amit meg akar kérdezni.

2021. jún. 13. 23:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10: A felszínnél jóval előrébb járok. Fogalmazzunk úgy, hogy éveket pazaroltam, mire rájöttem, hogy valójában a sikernek tűnő dolgok (a semmihez képest minden sikernek számít) abból eredtek, hogy vannak azok a nők, akik valósággal levadásszák a számukra tetsző férfiakat. Az ilyennek ha egy férfi megtetszik, akkor kifejezetten élvezi is azt, ha félénk a srác.

Nos, mivel nekem a külsőm nem alakít ki vonzalmat, így maradnak azok a nők, akik önérzetből még akkor sem próbálkoznának még diszkrét jelek adásával sem egyetlen férfinél sem, ha már a falat kaparnák és pont az esetük lenne az adott férfi.

Ezek a nők értelemszerűen kicsit "végre egy oázist találtam" érzésben vannak, ha leszólítja őt néha 1-1 férfi és az magasabb szellemi szinten van, mint egy füttyögő segédmunkás és ápolt is.

Lényegében a PUA oktatóknak is ez a jelenség biztosítja a kifogyhatatlan muníciót. A nők szívesen beszélgetnek értelmes férfiakkal, főleg ha az nem akar 5 mondat után szexelni.

Az, hogy félénk tiniként bekerültem hirtelen a mélyvízbe és magamtól kellett felépítenem magam még nem jelenti azt, hogy ezen a téren ne lettem volna teljesértékű.

Viszont a saját káromon tanultam meg, hogy aki nem mozgat meg semmit a nőkben, az ennél tovább nem jut.

2021. jún. 14. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!