Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akiknek van kopaszodó fiútestvérük, kisebb eséllyel ráznak le a kopaszodásom miatt, mint a többiek, mivel nagyobb bennük az együttérzés? Vagy ők is undorodnak a kopaszodó férfiaktól?
Szerintem semmi baj sincs a kopaszodó férfiakkal. Azért ez nagy sarkítás, hogy a kopaszodók nem kellenek senkinek.
25n
Nem azért ráznak le. Bruce Willis kopasz, szerinted őt leráznák? Ugye, hogy nem? Miért is van ez? Mert van más, ami értékes emberré teszi.
Egyébként meg nézzél körül a celebek között, nagyon sok a kopaszodó, de nagyon jó, ötletes frizurákat viselnek, neked is ezt kéne tenni.
Nem feltétlenül. Azok a nők fognak kevésbé lerázni, akiknek bejönnek a kopasz férfiak. A kopaszodók nagyon kevésnek.
Ha jól tudom, felmérések alapján a nők 30%-ának jön be a kopasz férfi.
De Jason Statham és Bruce Willis konkrétan kopaszok.
Én elöl elkezdtem kopaszodni és egyre nehezebb azt a részt hajjal eltakarni. Soha nem lennék képes kopaszra lenyírni, nagyon nem jönnék úgy be magamnak és a legtöbb intelligens nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!