Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akiknek van kopaszodó fiútestvérük, kisebb eséllyel ráznak le a kopaszodásom miatt, mint a többiek, mivel nagyobb bennük az együttérzés? Vagy ők is undorodnak a kopaszodó férfiaktól?

Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is kopaszodott már, amikor megismerkedtünk, egyáltalán nem vettem számításba ezt a dolgot amikor elkezdtünk járni. Jó humorú, intelligens, igényes férfi, ez tetszett meg benne. Nem az, hogy mennyi szál haja van.
2020. jún. 18. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Rózsaszín tinikoromban el sem bírtam volna képzelni, hogy kopaszodó/kopasz pasival jöjjek össze. Mindig a dús haj volt a prioritás az álmaiban.

Aztán felnőttem és rájöttem, hogy ezer más fontosabb dolog van egy emberben, mint hogy kopaszodik, vagy sem.

A mostani párommal lassan 5 éve vagyunk együtt, a húszas évei elején elkezdett kopaszodni. Őt zavarta, engem nem. Mert más dolgok fogtak meg benne.

Én meg a húszas éveim elején őszülni kezdtem. Na bumm.

2020. jún. 18. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezen ne izgulj. Olyan dolog, ami ellen nem tudsz igazából mit tenni.

Vagyis de: elmehetsz hajbeültetésre, ami kérdéses, hogy ér-e egyáltalán valamit, vagy parókát viselsz. Az utóbbi elég gáz, szóval ez alapból kilöve szerintem.

2020. jún. 18. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Isten nyugosztalja, meghalt Benedek Tibor, erősen kopaszodott, de 47 évesen is nagyon sármos férfi volt. Nem számít ha egy pasi kopaszodik, ha jó a kisugárzása, boldog, mosolyog, vidám.
2020. jún. 18. 22:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne erre fogd, kis % aki tényleg emiatt utasít el. Férfiak nagy része kopaszodik vagy ritkul a haja. Igaz valakinek szarul áll de ez nem minden. Egyébként amit leirtal abba semmi osszefugges sincs. Ennyi erovel akinek alacsony/ magas, vekony/duci testvere van az torvenyszeruen olyannal kell hogy összejöjjön. Nem a testvére a minta.
2020. jún. 19. 01:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Akinek az édesapja kopaszodik, ott megszokott és tudni valóan bizonyított tény (ezernyi leírás van róla a neten), hogy a legtöbb nő az apja mintájára választ párt magának.
2020. jún. 19. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!