Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, belemennétek, hogy egy sexandroidot mintázzanak meg rólatok? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Ha pl. van egy pasi aki odáig van értetek, de kikosarazzátok, megengednétek neki, hogy egy rólatok mintázott sexrobottal vigasztalódjon?2021. jún. 8. 21:39
1/8 anonim válasza:
Igen, de csak akkor, ha a tb finanszírozza neki!
2/8 anonim válasza:
Nem elég már szimplán képre recskázni? Robotok kellenek?
4/8 anonim válasza:
Nem engedném, hagyjon engem békén a vágyaival.
5/8 anonim válasza:
Ronda vagyok, szoval hipotetikusan SE fordulhatna ilyen elo :D De amugy ha valakinek rondafetise van es erre izgul, siman belemennek.
6/8 anonim válasza:
Mit bánom én....legalább rólam leakad...
7/8 anonim válasza:
Meglepne ha rólam akarna mintázni egy szexrobotot, mert se szép, se szexi nem vagyok.
Ha ettől boldogabb lenne, rábólintanék.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem életszerű. Rengetegen nagy sztárokat akarnak androidként gyömöszölni, például: Angelina Jolie, Scarlett Johansson, stb. Egy hétköznapi nőre nem lenne kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!