Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag alatti/csúnyább nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag alatti/csúnyább nők, nálatok azért szoktak próbálkozni néha a férfiak?

Figyelt kérdés
Vagy van még olyan, aki után munkások se kiabáltak soha az életben? :D (félreértés ne essék, nem mintha erre vágynék)
2021. jún. 7. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A munkások még a anyukám után is füttyögnek (főleg, ha csak hátulról látják és úgy nem látszik a kora, mivel nem őszül). Nálunk ez ilyen "sport", nem kell komolyan venni.

Amúgy lecsúszott alakok, hajléktalanok, meg persze az alkohol vagy valamilyen szer alatt állók bepróbálkoznak, de én nem állok meg utcán senkinek, így meg sem hallom, hogy mit akar mondani.

2021. jún. 8. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

ha van olyan lány aki szívesen megismerne örülnék ha rám írna.

25 vagyok mackós vissza húzódó típus.

képet csak bizonyos idő után küldök.

(ha van olyan lány aki ismerkedni nem szeretne de szívesen monda véleményt adna tanácsot,barátkozna ő is írhat)

2021. jún. 8. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12 kötve hiszem hogy lesz
2021. jún. 8. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
15%
inkább prostizz ha nőt akarsz mert ezek vagy trollok vagy pasik de nagyon nem tündérek
2021. jún. 8. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14esnek: Se troll nem vagyok, se férfi, de a hozzászólásodból jól látszik, hogy mennyire nem megengedett még a panaszkodás sem a csúnya, előnytelen külsejű nőknek olyan szinten elvárt társadalmilag az, hogy csinos legyél, meg "tündér".
2021. jún. 8. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!