Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag alatti/csúnyább nők, nálatok azért szoktak próbálkozni néha a férfiak?
szoktak. Mondjuk vagyok annyira jó nő, hogy legalább az építkezéstől utánam kiabáljanak a munkások.
🤣
Nem volt ilyen még velem, békénhagynak a munkások is.
Egy férfi próbálkozott nálam életemben komolyan, vele össze is jöttem - ez 4 éve volt, azóta megint nincs semmi.
Bocsánat, hármas voltam, eszembe jutott hogy ez nem igaz, még ketten próbalkoztak, csak nem jöttem velük össze:
- egy feketefogú csöves
- egy pali akinek a szövege halálra rémített, mert úgy interpretáltam, hogy simán ártana nekem vagy megszállot
Nem.Szinte soha.
Egyszer jött oda hozzám egy borzasztó igénytelen pasi a buszmegállóban,akitől kb megijedtem.Egyszer meg az utcán kiabált egy idióta,hogy "megb*ználak", a haverja meg megjegyezte,ne mondd neki,mert elhiszi.Komolyan nagyobb átok nincs egy nőnek,mint a csúnyaság.
Nem szoktak.
1 pasi volt aki udvarolt, összejöttem vele anno.
Munkások max akkor kiabálnak vagy fütyülnek utánam, ha csak hátulról látnak.
Az alakom elfogadható, de a fejem...
Néha. Ultragáz alakok. Pszichés betegek vagy idős, szenvedélybeteg, ápolatlan, analfabéta, esetleg ezek mellé pluszban roma is alakok.
Egyetértek az előző hozzászólókkal: egy nő számára nincs nagyobb hátrány a csúfságnál. Az élet minden területén kap(hat)sz érte, de amit a párkapcsolat-szexualitás terén kell elviselned, az a legfájóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!