Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van incelmatics First -nek a stream -jeiben?
Egy amerikai youtuber incelről van szó, akit 2019 -ben kidobott a barátnője, a szociális hálójában meg gyakorlatilag csak gamer kockák férfiak vannak.
A streamekbem arról beszél, hogy a mai világban a barátnőszerzés lehetősége exponenciálisan nehezedik, ami gazdasági és társadalmi összeomláshoz fog vezetni.
Igaza van és tényleg ennyire rossz a helyzet, vagy egyszerűen csak arra használja az újhullámos blackpill ideológiát, hogy megbarátkozzon azzal a gondolattal, hogy neki személyesen nem megy a csajozás a kinézete miatt.
Szorakozohelyekre nem jartam, de az online tarskeresessel a 2000-es evek legelejen foglalkoztam (amikor te meg az oviban legoztal), nem volt semmivel se konnyebb. Annyi, hogy a tobbseg fiatal volt, aki ezeket hasznalta. Szoval nem volt az a feature, hogy lepusztult 40-es nokre vadassz online, mert azok a Familia kft-t neztek offline.
A csajok Backstreet Boys poszterekre nyaladzottak, az atlagos sracokat le se szartak.
Vagyis nem sok kulonbseg volt. Max. annyi, hogy a penz kevesbe szamitott, a gazdagokat kisse leneztek akkoriban, foleg, ha "flexeltek".
37F incel
22: Én meg a szórakozóhelyek világát ismerem 10 évvel ezelőtt. A lányok konkrétan ültek a székeken és vártak, hogy a fiúk odamenjenek hozzájuk. Azért mentek ki, hogy pasizzanak. Ma egyrészt nem lehet ilyet látni, másrészt a fiúk 70% -a kanos és fűre fára rámegy.
Ettől még szerintem 37f -nek is igaza van, csak ő nem a normális és az átlagon felüli kinézetű férfiak tapasztalatairól beszél, hanem a csúnyákéról, akiknek már akkor is reménytelen volt (szórakozóhelyen biztosan).
Erről First is beszélt. A társadalom egyre kisebb hányada éri el kinézetben a thresholdot, ahol normálisan lehet csajozni.
Viszont azt nem veszitek eszre, hogy ti mennyiben valtoztatok. A vilag valtozik valamennyit, de az egyen megtobbet, a kor elorehaladtaval.
En lassan 10 eve vagyok a GYK-n, kisebb megszakitasokkal. Multkor visszaneztem par valaszomat, nem tudok mar ugy fogalmazni, mint akkor. Es az csak 10 ev, nem 20 meg 30. Tehat en eszrevettem magamon a valtozast.
37F incel
26
Az esetleg nem játszik, hogy öregszel és nem úgy nézel ki mint 10 évvel ezelőtt? Miért a társadalom hibája, hogy fiatalon könnyebb a csajozás?
"Ha most vissza tudnék menni 2011 -be, naponta lenne egyéjszakásom"
Multkor meg Blackpill-huszar voltal....
Amugy nekem is van egy sikersztorim, altalanosban sok csaj oda volt ertem. Tobbek kozt az egyik Miss Universe Hungary lett kesobb, az a csaj nyomozgatott is utanam, miutan elkoltoztunk, es iskolat valtottam. Csak akkoriban nem erdekeltek a csajok kulonosebben. Szoval bennem van az alpha gen, Lepsenynel meg megvolt :)
37F incel
28: Ha most jelenlegi kinézetemmel és viselkedésemmel mennék vissza az akkori világba, akkor lenne ilyen jó. Akkor bénábban néztem ki és bénábban is viselkedtem + kevesebbet tudtam a nőkről, így csak kevés sikerem volt.
"Az esetleg nem játszik, hogy öregszel és nem úgy nézel ki mint 10 évvel ezelőtt?":
Most sokkal jobban nézek ki. Akkor kicsit Kim jong un light fejem volt, ha túlozni akarok. Ettől függetlenül lehet el kell kezdenem majd egy hajkezelést lassan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!