Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit kellene fogynom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kellene fogynom, hogy vonzó barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Vérszemet kaptam a ma kiírt 2 ugyanilyen kérdéstől. :D Múltkor egy kérdés alatt leírtam az adataimat, és meg lett mondva, hogy én borzalmasan el vagyok hízva és még ráadásul törpe is vagyok. Talán pont ezekkel a szavakkal? Erre már nem is emlékszem, igaz, meg ennek a felhasználónak minden szavát el kell osztani kettővel egyébként is, de na. :D Mindenesetre kíváncsi lennék, mi egy reálisabb megközelítése a dolognak. Eddig 15 kilót fogytam, 75 környékéig akarok lemenni, bár tekintve, hogy az arcom is bűn ronda, nem tudom, mennyi értelme van; ennek megfelelően 27 évesen is szűz vagyok még. Ja igen, a lényeg: 172 cm-re vagyok 81 kg. Értelemszerűen ebből kb. 0 gramm az izom, máskülönben nyilván nem írtam volna ki a kérdést. Volt már pár érdeklődő, csak igen kevés volt köztük a mázsa alatti - azért, úgy gondolom, az már bőven nem az én kategóriám. Akiknél pedig én próbálkozok, azok rendszerint olyan rideg, hideg, elutasító közönyben részesítenek, hogy az életkedvem már réges-rég elhagyott.

Egyetlen dolgot kérek. Elhangzottak itt az egyik előző kérdés alatt olyan válaszok is, amik szerint a személyiség sokkal fontosabb; nos... az ilyen álszent, de tény, ami tény, valóban jól csengő hazugságok helyett arra keresek választ továbbra is, ami a kérdésem címében szerepel. Senki nem a személyiségem miatt nem válaszol társkeresőn úgy, hogy nem is ismeri azt.

2021. jún. 5. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a 172 az egyáltalán nem törpe és a 81 kilóval se vagy borzalmasan elhízva 🤷‍♂️
2021. jún. 5. 15:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nem haragszom, és én sem így gondolom függetlenül attól, hogy nem vagyok se magas, se sportos, de egy kollegina a jómúltkorában felvilágosított erről. Csak, ugye, az eddigi sikereim, illetve azok hiánya, kissé elgondolkodtató. Mert még az addig oké, még ha egybites hozzáállás is, hogy ha van rajtam felesleg, akkor ne a modellek közt nézelődjek - na de azért ne essünk már át a ló túloldalára se...
2021. jún. 5. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bazz! 27.4-es testtömegindexed van! Ez enyhén túlsúlyos kategória, konkrétan a magyar férfiaknak ez az átlaga, tehát tíz pasiból öt ennél dagadtabb! Jó nyilván főleg az idősebbke, de akkor is, nem értem mit pattognak itt páran.

(nem tartozik szorosan a kérdéshez, de leég rémisztő adat, hogy háromból egy magyar férfi túlsúlyos, egy pedig elhízott és csak a harmadik a normál súlyú/sovány, ezzel amúgy Európa legdagadtabb nemzete vagyunk)

2021. jún. 5. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy törpe, egy alacsonyabb nőnek valószínűleg elég lesz a magasságod. Férfi súllyal annyira nem vagyok tisztában, nem tudom elképzelni, hogy kb mennyi felesleget jelent a mostani 81 kilód. Így látatlanban a 75 jónak tűnik, főleg ha ez úgy annyi, hogy egy kis izmot is szedsz magadra.

Így már biztos jobbak lennének az esélyeid, de azért maradj a realitás talaján. Azt írod, hogy az arcod nagyon csúnya, szóval azért ha lefogytál se számíts arra, hogy tolongani fognak a csinos, szép nők, mert biztosan nem. Amúgy meg a személyiség nagyon fontos, de nem fogja teljesen felülírni a külsőt.

2021. jún. 5. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Csatolj képet a testalkatodról, mert én nem hiszem el, hogy dagadt vagy.

Mondjuk nekem a mackós alkat a gyengém, ami a magasság/kiló egyenlő vagy több 5-10 pont. :D

Tehát a kb 170/80 az tökély, bár hozzám alacsony lennél.

Volt egy kérdés alatt egy hasonló alkatú srác és azt mondta, neki aputeste van... Valahogy nem tudom ezt elkepzelni. (hacsak nem MINDEN felesleg a hasán/hasadon van)

Ha arányosan széles vagy, vállas, nem nádszál lábad van és van egy kis pocid mellé, akkor szerintem tökéletes pasis alkatod van, ami alatt nekem már vékony egy férfi.

Ettől függetlenül elkezdhetsz valamit sportolni, de ne feltétlenül a fogyás legyen a célod. (szerintem)

2021. jún. 5. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!