Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban miért ilyen nehéz barátnőt találni?
mert a a média azt hiteti el az emberekkel, hogy nem érzések alapján kell ismerkedni, hanem elvek és anyagi javak útján.
Ahogy a reklám szól "Mert megérdemlem".
Hát szerintem meg nem lúzer.
Ismeretségi körömben helyes, normális 25-26 éves pasik 35 körüli átlag(nál is rondább) nőkkel járnak. Mert ilyen jutott. Vagy sose lesz nője.
Haver!
Stilus sokat dob! Én nagyon nemvagyok úgymond jó pasi, nincs nagy répám sem, gyárban dolgozom, tehát pénzes sem vagyok, de 90% ban összejön akit kiszemelek! 37 vagyok, volt sok nő, 18- 58 évesig! Volt akire kamura fb on ráírtam, és elkezdtünk beszélni, volt akivel tescoban ismerkedtem meg, es estére már ágyamban volt! Szerintem a 40 körüli nők a legjobbak!
Három eset lehetséges:
1. mert nem tudod, hogy mire van szükségük, ergó megadni sem tudod nekik. Gyengék a szociális és kommunikációs képességeid.
2. mindenről az anyagiasságuk és magas igényeik tehetnek.
3. valójában látens homokos vagy.
Melyik választ fogadod el? Válaszod indokold.
Elnézve a kilométeres elváráslistáikat, inkább az megy csodaszámba, hogy találni még barátnőt egyáltalán...most néztem meg egy másik kérdést, ahol a nők leírták, kik azok a férfiak, akikkel semmi szín alatt egy szobában se lennének hajlandóak tartózkodni.
Hát skacok...a férfiak 85 százaléka helyből kuka ez alapján. És ezen a "piacon" próbálj meg barátnőt találni. Lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!