Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tapasztalat nélkül esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalat nélkül esélytelen már ennyi idősen barátnőt találni a mai világban?

Figyelt kérdés
Tini koromban nem volt lehetőségem egy lánnyal sem igazán ismerkednem. Mostanában volt néhány lehetőségem, de úgy érzem azért nem jött össze semmi mert mivel nem volt barátnőm így semmi tapasztalatom nincs hogyan kéne ismerkedni lányokkal. 22 évesen a mai világban már veszett így az egész csajozás így?
2019. dec. 17. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 21 évesen lett először barátnőm. Ne görcsölj rá.
2019. dec. 17. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Ugyan, miről beszélsz?22 évesen még semmiről se maradtál le, sőt, már kicsit érettebben gondolkodva alakíthatod ki az első kapcsolatodat.
2019. dec. 17. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha 22 évesen, hasonló helyzetben ezt bebeszélem magamnak, később nem lett volna se első barátnő, se szakítás, se újabb barátnő, se összeköltözés.

Nincs a homlokodra írva. Akiknek voltak párkapcsolataik, azok között is szép számmal találni nehezen, esetlenül ismerkedő embereket.

Nem érdemes "hogyan kéne" módra hozzáállni, az ismerkedés nem tanórai felelet. Fejleszd magad, különösen emberi odafigyelés és társas érintkezések terén. 1-2 év és sokkal gördülékenyebben jön majd minden.

2019. dec. 17. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 vagyok, eddig semmi...
2019. dec. 17. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
14%
Az a gond hogy 22 bol leszel 28 aztán 32 és ugyanitt fogsz tartani. Akinek 20 alatt nem jött össze ingyenes szex vagy barátnő azok nem a jobbak köze tartoznak. Később megszenvedik hogy legyen épphogy valami sikerük.
2019. dec. 17. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok és még nekem sem volt senkim. Többen is visszautasítottak, hogy: "nem vagyok elég tapasztalt, nem tudom, hogyan kell kielégíteni egy nőt". De itt nem elsősorban a párkapcsolatom hiánya a gond, hanem a korom. Mivel csak 22 éves vagyok, ezért a nők csak egy fiatal kisfiút látnak bennem, sosem férfit.
2019. dec. 17. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 éves koromig voltam szűz. Sosem a külsőmmel volt gond, hanem hogy a rossz gyerekkorom és rossz otthoni körülmények miatt elég zárkózott, félénk, csendes voltam. Ezt akkorra tudtam valamennyire levetkőzni, illetve tudatosan elkezdeni dolgozni azon, hogy ne ilyen legyek.

De velem is volt ilyen még 21 évesen is, hogy sírva aludtam el este arra gondolva, hogy nem kellek egy nőnek sem. Ahhoz képest utána azért sikerült behozni a lemaradást.

Nehéz megmondani hol a határ, de szerintem inkább olyan 25 körül, amikor már 99%-ban visszafordíthatatlanná válik a dolog.

Amúgy nagyon fontos, hogy amikor ismerkedsz, ne mondd el a lányoknak hogy még szűz vagy. Mondd hogy volt már barátnőd tizenévesen, meg egy-két alkalmid, de inkább a sulira vagy másra koncentráltál mostanáig.

2019. dec. 17. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen lett először nőm, addigi életem mélypontján voltam akkor. Előtte még csak nem is smároltam soha senkivel, egy kavarás, flörtölés, randim semmi sem volt. Szóval ennyi idősen még nincs semmi sem veszve. Most 25 évesen már sokkal reménytelenebbnek látom a helyzetet és sokszor azt kívánom bárcsak maradt volna minden úgy ahogy előtte, bárcsak sose ismertem volna meg a csajt...
2019. dec. 17. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!