Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annak pozitív oldala, ha az ember egyedul el, senkije sincs? Maganyos vagyok. 35 F
Van egy lany, akibe szerelmes vagyok. Most ebredtem ra, hogy mivel penzem sincs sok: elrontottam az eletem. Egesz felnott eletemben ezt ereztem, hogy elbasztam mindent. Mert toketlen vagyok, es nem tudok rajta valtoztatni.
Mar nagyon regen nem langoltam fel így no irant, es szomoru vagyok.
Én 37 vagyok és szűz (ronda). Nagyon sok értelme lenne, ha nem lennék abszolút alulmotivált és ne lenne olyan nehéz bármit is csinálni és ne telne 2-3 órába, csak hogy rávegyem magam, hogy elmenjek boltba, felálljak a székemből stb.
Akkor egy csomó időm lenne, amit pl. tölthetnék tanulással. Hobby-val. Akármivel.
#7, akkor légyszi taníts minket. Adott vagyok én. kicsit vékony, ***kurvа rondа*** de messze átlag felett kereső egyetemi diplomával rendelkező szoftverfejlesztő aki a magyaron kívül 2 nyelven folyékonyan beszél, min. átlagos műveltségű...
De csak a top nők jönnek be. Kérlek írd le mit tegyek érte, hogy top nőm legyen ilyen felállással :).
Mert azt én is tudom, hogy ronda nőm lehetne. Lehetett volna már pár, de azok meg engem hagynak hidegen :).
8.
Ha van pénzed lehet top nőd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!