Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok magányosak ezekben a napokban? Csomó pozitív dolog van, amiatt boldognak kéne lenni
1: Ez csak duma. A pénzköltés akkor is pénzköltés, ha akárkire kell költeni.
2: Ki kérdezte ezt meg? Bemásolnád?
Igen? Gondolom ezt úgy mondod , hogy van valakid.
Számomra a karácsony egy eszköz , ami minden évben a pofámba vágja , hogy totálisan egyedül vagyok.
Úgy tartom magam árvának , hogy minden nap a családommal vagyok.
Szörnyű látni a sok embert , akik izgatottan rohangálnak fel-alá , hogy meglepjék a szeretteiket míg én ülök egymagamban. Inkább csinálnám azt , mint amit te leírtál fenn.
Vannak barátaim , sok mindent köszönhetek nekik , de az az érzés , hogy téged senki nem szeret ezen a retkes a világon az ebben az időszakban ütközik ki igazán.
Ne akard megtapasztalni
Olvass visszább és meglátod h minden karácsonyos kérdésnél ezekről a dolgokról van szó csak te másahogy közelítetted meg de az eredmény ugyanaz lenne. De tökmindegy.
Azaz igazság, hogy attól h pár ember megpróbál valami szépet és okosat írni valami kedves tanácsot attól azaz ember aki egyedül van se kutyája se macskája az estére ugyanúgy egyedül marad.
És maximum most odarak egy ajándékot a fa alá és mikor reggel felébred meglepődik h valaki hozott neki ajándékot :)))
Akkor örülj neki, kockulj a gép előtt vagy bámult a tv-t és a benne lévő 6235x ismételt műsort.
Ha te a párodat pénzben méred, akkor inkább ne is legyen párod!
"mennyi pénzt elvisz egy barátnő"
Baromság. Barátnőt kell szerezni, és nem egy kitartott r*bancot.
Akkor skót vagy , vagy zsidó? hogy mindent pénzbe mérsz...
Ha neked ez a boldogság kulcsa hadd gratuláljak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!