Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások hogy tudnak egyszerre több emberrel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Elég elfoglaltak a napjaim. napi 8,5 óra munka + utazás, ami a fővárosban nem két perc. Emellett szeretek találkozni a családommal néha, összefutni a haverokkal, a hobbimnak élni, tanulni, sportolni. Elkezdtem társkeresőzni (tiner), jönnek is a matchek bőven, de egyszerre nem tudok sok lányra figyelni. Max 2 fér bele, ha aktív a másik. Persze olyanokra lenne idő, akik naponta egyszer írnak, de azokból sosem lett semmi, szóval őket hagyom is. Ez a 2 meg elég kevés. Vagy ő nem fog bejönni nekem élőben, vagy én neki. Próbálom komolyan venni, ezért az első üzenetre is, és a randira is időt szánok, felkészülök. Így is úgy érzem, hogy egy szabad percem nincs. Ti mennyi lánynál próbálkoztok párhuzamosan?
25/F
2021. jún. 3. 00:04
1/7 anonim válasza:
Mondjuk nő vagyok de én se tudtam soha egyszerre többel ismerkedni. Nem is az idő miatt, hanem ha vkivel jó beszelni akkor arra hangolódom rá, ha meg jó akkor minek még egy?
2/7 A kérdező kommentje:
Én sem akarnék többel. Viszont rendszeresen úgy járok, hogy túlságosan beleélem magam, és a másik eltűnik a végén.
2021. jún. 3. 00:27
3/7 anonim válasza:
Nyilván aki egyszerre több emberrel is ismerkedik, annak van rá ideje, azaz valamiről lemond az ismerkedés javára
4/7 anonim válasza:
Keveset barátnőzök mert amugyis a legtöbb már családos így marad időm. És ezért meg fognak szólni de ha épp van üres idő munkában is írok.
5/7 anonim válasza:
Elküldtem véletlenül hamarabb.Eleinte úgy voltam mint te hogy minden után ismerkedés ... de a mai világban ha valakire nem figyelsz oda elviszi más akitől több figyelmet törődést kap....
6/7 anonim válasza:
Nem érdemes kizárni azokat, akik napi egyszer írnak, ha amúgy rendes válaszokat adnak. Gondolj bele, ha a lány ugyanolyan elfoglalt, mint te, neki sincs ideje egész nap írkálni. És ez csak azt mutatja, hogy van élete, ami nem abból áll, hogy a telefont nyomkodja egész nap. És lehet, még ők komolyabban gondolják, ha azt a kevés időt, ami van, rádszánja, és nem csak unalomból van fenn.
7/7 anonim válasza:
1. szegény, hogy milyen rossz sorod van 2. valamit valamiért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!