Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazi nők? Akik értenek a csábításhoz?
Sokszor halljuk, hogy hol vannak az igazi férfiak, és az incelek, farokfotós csávók, puák láttán jogos is néha a kérdés... Ám mi van az igazi nőkkel?
Régen a nők pontosan tudták, hogyan kell felkelteni a férfiban a vágyat, hogy szenvedély támadjon a pasas szívében, és mindenáron meg akarja hódítani a nőt. Régen a nők pillantásának jelentősége volt, egy elejtett zsebkendő, egy kivillanó boka tele volt csábítással, ígérettel, izgalommal...
Manapság meg unott arcú bigék várják el, hogy ugrálják körül őket a semmiért, macinacis nőcik nem mernek jeleket küldeni, "nehogy ribinek nézzék őket", aztán panaszkodnak, hogy nincs sehol egy érdeklődő férfi. Na meg kb. annyi aktivitásra képesek (akár neten, akár élőben), hogy "ja. aham. ok. és te?".
"A nők között hasonló számban vannak, akik meg sem tanultak nőnek lenni"
Hát, lehet jobban érdekli őket, ők hogyan szeretnék megélni a nőiességüket és nem azzal foglalkoznak, a társadalom szerint mitől lesznek nők.
"Hát, lehet jobban érdekli őket, ők hogyan szeretnék megélni a nőiességüket és nem azzal foglalkoznak, a társadalom szerint mitől lesznek nők."
Ezt a különcködést jó esetben 14-16 éves korban kinövi a többség és megtalálja a helyét a társadalomban. Aki nem, annak viszont bele kell törődnie, hogy a világ nem fog az ő értékrendszeréhez igazodni.
“ Ezt a különcködést jó esetben 14-16 éves korban kinövi a többség és megtalálja a helyét a társadalomban. Aki nem, annak viszont bele kell törődnie, hogy a világ nem fog az ő értékrendszeréhez igazodni.”
Nem is kértem, hogy igazodjon hozzám a világ :) Vállalom, hogy “különc” vagyok és meg is találtam a “különc” párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!