Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy "igazi"?
27 L
Egyre kevésbé érzem azt, hogy létezik az ember számára az "egyetlen és igazi nagy Ő".
Egyszerűen csak vannak bizonyos személyiségtípusok, akik jól tudnak illeszkedni vagy az ember megalkuszik vagy egyszerűen döntünk valaki mellett akinek elviseljük a rigojáit.
Nagyon negatív vagyok?
Eddigi tapasztalatok alapján formálódott a véleményem. Nem is mentem még férjhez...
Brit kutatók szerint...Na jó, fogalmam sincs kik számolták ki, de arra jutottak, hogy minden embernek átlagosan 25 potenciális "igazija" van a Földön.
Amiről itt páran írnak, hogy nincs tökéletes ember, meg kompromisszum, blablabla...Azoknak nincs köze ehhez. Nem tökéletes emberekről van szó, hanem arról, hogy a másik pont hozzád passzolóan tökéletlen. Mindketten rendelkeztek persze negatív tulajdonságokkal, de ezek annyira kompatibilisek egymással, hogy nincs szükség erőszakos kompromisszumokra. Egyszerűen nem érzi egyik fél se, hogy áldozatot hoz, vagy, hogy a másik negatív tulajdonságai zavarnák őt. Ebből a 25-ből a szerencsések találkozhatnak eggyel.(Ezt már csak én teszem hozzá.) Ez szerintem amúgy reális lehet.
Ha az igazi az aki neked lett kitalálva akkor szerintem nincs olyan, nem hiszek benne.
Ha az igazi az, hogy beleszeretek valakibe akivel megöregszem, meghalok, de az együttöltött éveket hűségben és boldogságban éljük le akkor hiszek benne.
Egy szóval se mondta senki hogy erre sok alkalmas személy van, vagy, hogy könnyű fenntartani: az is nehezíti a dolgot, hogy a társadalmi normák megbélyegzik az embereket ha nem egy partnerrel vannak - ha sokáig prostituáltazzuk meg szemét disznózzuk az ilyet, akkor nem egymást találják meg, hanem fenntartanak egy "álcsaladot" akit lehet mutogatni az ismerősöknek a szeretők hada helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!