Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan amikor az ember látja a másikon hogy ő lesz az igazi?

Figyelt kérdés
Lézezik olyan hogy meglát az ember valakit és érzi azt hogy ő az igazi?
2021. máj. 26. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben nem hiszek. Volt olyan exem, akinél fél évig tartott, mire igazán kiismertem, hogy milyen hazug ember. Pedig olyan szerelmes voltam belé, hogy az első két hétben enni sem bírtam. Persze, hogy azt hittem, hogy ő az igazi.

A mostaninál kb. két év után mondtam ki, hogy el tudnám képzelni, hogy együtt öregedjek meg vele.

2021. máj. 26. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak aztán bezárod a weboldalt, és megy minden tovább a megszokott mederben.
2021. máj. 26. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A másik látványából adódó vonzalom nem keverendő össze azzal az érzéssel, amikor a másik személyiségéből, kommunikációjából arra következtetsz idővel, hogy vele hosszú távon is működhet a kapcsolat. A megjelenésből adódó vonzalom is eredményezhet szerencsés esetben jó és tartós kapcsolatot, de a látvány, a látszat csalhat.. Ebben nem annyira hiszek, főleg a fennálló társadalmi viszonyok közt.. Viszont az "igazi"-ban, és az "igazi" megismerés hatására történő megérzésében hiszek - már csak azért is, mert ezt meg is tapasztaltam. :)
2021. máj. 26. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez valahogy úgy működik, hogy ahogyan az ember felnő, változik a "nagy ő"-ről alkotott képe. Nekem pl mások voltak az igényeim, amikor megismertem a férjem, mint 16 évesen, amikor elképzeltem, hogy milyen is lesz. Ezért szerintem valójában a kapcsolatok korai fázisában az ember nem tudja egyből, hogy hosszú távon is jók lesznek-e együtt a párjával. A lényeg inkább arrafelé lehet, hogy azonos ütemben alakulnak-e az elvárásaik egymással szemben. Pl fiatalon élnek, buliznak együtt, aztán kb ugyanakkor jutnak el ahhoz, hogy házasságot és gyereket szeretnének.

Éppen ezért nem hiszek abban, hogy valaki meglátja a másikat, és egyből tudja, hogy ő lesz az igazi.

2021. máj. 26. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Fhu, hát nekem egyszer volt olyan, hogy amikor először találkoztam valakivel, rögtön felfigyeltek rá, ez a vihar előtti csend érzés, aztán fél évig eszembe se jutott, hiába találkoztunk napi szinten. Aztán jött a crach😂 Amúgy tartom magam hozzá, hogy ha másképp alakulnak a dolgok, lehetett is volna belőle valami komolyabb. Szóval a megérzés, az működött.
2021. máj. 26. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak addig sikerült eljutnom, hogy egyértelműen látom a másikon, hogy ő aztán biztosan nem lesz az igazi -.-
2021. máj. 26. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Én eddig mindegyikre azt hittem😂Amúgy az első volt az.
2021. máj. 27. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!