Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan amikor az ember látja a másikon hogy ő lesz az igazi?
Én ebben nem hiszek. Volt olyan exem, akinél fél évig tartott, mire igazán kiismertem, hogy milyen hazug ember. Pedig olyan szerelmes voltam belé, hogy az első két hétben enni sem bírtam. Persze, hogy azt hittem, hogy ő az igazi.
A mostaninál kb. két év után mondtam ki, hogy el tudnám képzelni, hogy együtt öregedjek meg vele.
Szerintem ez valahogy úgy működik, hogy ahogyan az ember felnő, változik a "nagy ő"-ről alkotott képe. Nekem pl mások voltak az igényeim, amikor megismertem a férjem, mint 16 évesen, amikor elképzeltem, hogy milyen is lesz. Ezért szerintem valójában a kapcsolatok korai fázisában az ember nem tudja egyből, hogy hosszú távon is jók lesznek-e együtt a párjával. A lényeg inkább arrafelé lehet, hogy azonos ütemben alakulnak-e az elvárásaik egymással szemben. Pl fiatalon élnek, buliznak együtt, aztán kb ugyanakkor jutnak el ahhoz, hogy házasságot és gyereket szeretnének.
Éppen ezért nem hiszek abban, hogy valaki meglátja a másikat, és egyből tudja, hogy ő lesz az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!