Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod, hogy igazi -e az, akivel vagy?
Az előző hosszú kapcsolatomban az exemmel nagyon sok mindenben passzoltunk emberileg, rengeteget beszélgettünk, volt közös hobbi, jól tudtunk mindenben együttműködni, de a férfi-női oldal nagyon hamar kihűlt. A remek együttműködés tartott össze minket, de boldogok nem voltunk együtt. Sok szürke év után szétváltunk.
A mostani párom férfiként sok mindenben olyan, mint amilyenre mindig vágytam. Ő nőként és emberként is sok jót kihoz belőlem. Értékrendünk a legtöbb dologban azonos. Általában boldog vagyok, hogy ő van. Ami aggaszt, hogy ha sokat vagyunk együtt, elkezd idegesíteni, és várom, hogy egyedül lehessek kicsit. Párszor olyan is előfordult, hogy 2-3 napig nem is hiányzott, de van, mikor alig hogy elment tőlem, már hiányzik.
Melyek azok a tényezők, amelyekről lehet tudni, hogy a másik igazi -e, vagy kár a dologra nagyon alapozni hosszú távon? Ez nem normális, hogy ebben én hullámzom, jól sejtem? Van, hogy azt érzem, ő mindig az életem része marad és ez így a legjobb, ilyenkor rajongok érte. De időnként elkezdek agyalni és ellenérzéseim támadnak, és akkor főleg az Ő rosszabb oldalát látom. Akkor napokig őrlődöm, hogy szakítanom kellene, de aztán mindig az a vége, hogy erre nem vagyok képes, mert rossz lenne nélküle. Mi lehet az oka ennek a negatív érzésnek? Légyszi aki valami tippet tud adni, írjon. Köszönöm előre is!
ó az emberek sokszor hiszik ezt....ő az igazi életem szerelme, mindennél jobban szeretem stb stb..
1 évvel később új pasi/csaj....ő életem szerelme a mindenem az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!