Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod hogy ő az igazi?
Azt se tudom hol kezdjem,segítsetek.
Megísmertem egy fiút két évvel ezelőtt,neten beszélgetünk csak.Minden franko volt, megszeretük egymást. Tudom tudom...én is úgy voltam vele hogy neten nem lehet ismerkedni de hát mégis.Szeretem de nem tudom hogy pontosan hogy. Mi az igaz szerelem? Honnan tudod hogy ő az igazi? Mit nevezzünk egyáltalán szerelemnek?Ha együtt vagyunk jól érzem magam ,sokat nevetünk hülyülünk,mindent megtudunk beszélni.De ha nem beszélgetünk akkor annyira nem hiányzik.Ő az első fiú az életemben,mindenkit elküldtem eddig aki probálkozott ,ezt betudom egy gyerekkori molesztálásnak. Mindig úgy voltam vele hogy azért nemérdekelnek a fiúk mert az történt velem.
A barátom sokat beszélt a szexről és elég kanos is szoval engedtem, neki jó is volt de nekem nem. Nem igazán éreztem valamit és el se mentem.Ha vele maradok lehet hogy később jó lesz a szex is,csak ídő kell? Biztos hogy velem van a gond,várnom kellett volna de ő már nagyon akarta.
Azt akarja ha együtt legyünk ,költözek meg minden de nem vagyok biztos magamban. Mit tegyek? Lehet csak a konfortzonámat féltem? sose szoktam eljárkálni otthonról ,meló és ennyi.De ha költőzök nagy változás lenne az életemben ,más város ,egyetlen egy
ismerős sem és új munkahely.
Attól félek ha most nem megyek később megbánom. A barátom nagyon szeret,a csillagot is lehozná ha az kéne. Nem vagyok már tini habár sokszor gondolkodok úgy, de sajnos már nem ,a húszas éveimet taposom,mivan ha nem találok mégegy ilyen fiút? A mai világba nehéz,ritka mint a fehér holló :/ bocs hogy ilyen hosszú lett. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Mennyi idő után találkoztatok először személyesen?
A srác fiatalabb nálad?
Szerintem az az igazi, akinél nem merül fel ez a kérdés vagy legalábbis megingathatatlanul tudod, hogy őt sosem akarod elveszíteni.
Szerintem nálatok nincsenek olyan nagy problémák, inkább csak neked kéne magadat rendbehozni mielőtt elvárod magadtól hogy normálisan érezz egy kapcsolatban ilyen trauma után.
Nálunk másképp volt. Leveleztünk 2 hónapig. Amikor találkoztunk, már akkor megszületett a szerelem. A második randin azt mondtam, hogy OK, ez nagyon klassz, de csak úgy szeretném folytatni, ha hozzámjön feleségül. Ő akkor igent mondott! És ez meg is történt. Annyira egyértelmű volt minden, hogy fel mertem tenni a kérdést és ő egyből igennel válaszolt! Megjegyzem: sem autóm, sem pénzem, sem munkám nem volt akkoriban.
Ha nem érzed az első pillanatban, vagy nem látod, hogy ő is ugyanezt érzi, akkor az nem szerelem, még akkor sem, ha azt gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!