Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod, hogy ő igazi? És ő tudja?
Van egy fiú az egyetemen,nagyon sok közös óránk van,és hasonló az érdeklődésű körünk.De másfél év alatt alig beszéltünk pár szót. Egyikünk se keresi a másik társaságát,külön baráti kötünk van. De ha esetleg mégis egymás közelében vagyunk,sokszor rám se néz,mintha nem is léteznének,de azokkal kezd beszélgetni akikkel én szoktam/én beszélek. Mintha a barátom se szeretne lenni. Talán idegesíteni,vagy nem tudom. De ez nagyon elszomorít. Tényleg mindig ilyennek képzeltem el az igazit,ugyanilyen tulajdonságokkal,külsővel,és annyira csodaszép,hogy ő is olyan irányba akár tovább menni mint én,hiába tanul másnak az összes barátunk. Annyira összeillünk amúgy is,minden elfogultság nélkül,és imádom. Imádom mindenét,szeretnék örökké vele lenni,élményeket szerezni.
De mindig azt hittem,az igazi által mindkét fél tudja,hogy a másik az igazi. Úgy látszik ő nem így érzi. De akkor én miért? Mert ez teljesen más mint egy vonzalom,annyira más. Teljesen megőrülök már. Nekem kéne lépnem?
Az igazival meglátjátok egymást, és azonnal tudjátok, hogy ő az. Az igazival a lelketek "össze van varrva", nem tudok egymás mellett elmenni vagy rá sem nézni a másikra.
Nem is ismered ezt a srácot, nem is beszéltél vele, azt se tudod milyen ember. Egy idealizált képet kergetsz, aminek köze sincsen ehhez a konkrét pasihoz.
Nem egészen értem... nem beszélgettek, nem vagytok egy társaságban, kerül téged, te meg azt írod, hogy "összeilletek", meg hogy imádod... Ez nekem nem kerek..
Akkor gondolom nm vagytok együtt.. de akkor mi alapján gondolod, hogy összeilletek? Meg mi alapján imádod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!