Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretek valakit és tudom hogy, számomra ő az igazi de elengedtem mert ő olyat szeret jobban még mindig aki nem érdemli meg és könyörtelenül semmibe veszi nem jól teszem?
Minden percben rá gondolok de megállom többé nem.keresem, van nélkülem is elég baja, tudja hogy imádom és bármit megtennék érte, tudja hol talál.
F30
Majd rá fog jönni
Csak akkor már ne engedd vissza, ha úgy dönt hogy elmegy.
Szinte biztos hogy visszafogadnám de köszönöm a jótanácsot, talán egy kicsit másképp csinálnám a dolgokat de visszafogadnám.
Nem tudom lehet én már így élem le az életem de én nagyon szeretem a hibáival együtt, tudom hogy ő is szeret.
A mi kapcsolatunk különleges elengedem őt de érzem hogy mindig velem marad és azt is hogy idővel egymásra találunk, valahogy legbelül hiszek benne.
És nem arról van szó hogy nem lehetne más, "jobb", de nelem ő a legjobb.
Két évig együtt éltünk sok a közös emlék és a közös célok egy irányba fognak minket terelni, az a srác egy szörnyeteg még meg is ütötte egyszer őt.
És a lány is szokott keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!