Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány párkapcsolatod után jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány párkapcsolatod után jött el az igazi?

Figyelt kérdés
Mennyi idősen és most hány éves vagy?
2017. okt. 30. 22:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26 vagyok és most :)
2017. okt. 30. 22:08
 2/15 anonim ***** válasza:
27 vagyok és 3 után úgy érzem, most :)
2017. okt. 30. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem is 26 evesen jott el es 5 eve tart ;)
2017. okt. 30. 22:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Még nem jött el, és nem is fog, meggyőződésem szerint nincsen olyan hogy igazi, vagy minden kapcsolatnak megvan a maga szépsége, meg a vonzalom mértéke, de nem lehet szerintem csak egy valakit kiragadni hogy az van egy adott egyénhez hozzárendelve. Meg alapvetően az ember szerintem túl kevés partnerrel kerül olyan kontaktusba az élete során, ezért abból a pár darabból a legjobb tűnik az igazinak, nem feltételezve hogy még másik többezer vagy x emberből mennyi lenne olyan, akivel hasonlóan jól működne a dolog.
2017. okt. 30. 22:10
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem tűnik fel, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme?

Egy szerelmes ember minden épp akkor aktuális párját az igazinak érzi és tekinti. Majd egy idő után valószínűleg szakítanak amikor is jön az újabb "igazi".

2017. okt. 30. 22:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
az a baj hogy a jelenlegiről mindenki úgy érzi hogy az az igazi, így erre a kérdésre csak öregemberek tudnának jó választ adni
2017. okt. 30. 22:12
 7/15 anonim ***** válasza:
A másodikra. Akkor 18 voltam, ő is. Most 23 évesek leszünk mindketten. Jövőre házasodunk.
2017. okt. 30. 22:14
 8/15 anonim ***** válasza:
#1 vagyok! elfelejtettem, hogy Ő az 5. az életemben aki komoly.
2017. okt. 30. 22:15
 9/15 anonim ***** válasza:
1 komoly és 1 kevésbé komoly után. 18 éves voltam, 5 éve vagyunk együtt. Az első perctől kezdve egyértelmű volt, hogy nekünk együtt kell lennünk.
2017. okt. 30. 22:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Bármelyik volt komolyabb kapcsolatom lehetne az igazi, hisz azok igazi érzelmek voltak. Nincs olyan hogy "igazi"
2017. okt. 30. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!