Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor fogom már megtalálni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogom már megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés

Tudom, elég furcsa hogy 19/F létemre ezt kérdezem de egyszerűen annyira rossz érzés hogy még nem találtam rá. Barátaim közzül már több ember is megtalálta, ami azért jó érzés, látni a barátaid és a szerelmüket de egy kicsit azért elszomorít hogy én még mindíg egyedűl vagyok. No nem úgy kell érteni hogy képtelen vagyok lányokkal ismerkedni, pont ellenkezőleg, akár hány barátnőm volt már, egyszerűen nem éreztem irántuk semmit. Ilyenkor szinte egy pánikroham tör rám hogy velem van a baj? Nem tudok szeretni? Vagy csak még nem jött el az "igazi"? Félek hogy soha nem is fog :(

19/F

2017. szept. 24. 08:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem veled is probléma van, hisz nem igaz, hogy nem tudtál irántuk érezni semmit. Erről spec nem biztos, hogy ők tehetnek.

Érzelmi intelligenciával hogy állsz? Önismerettel? Önszeretettel?

Megfogalmaztad már valaha nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak?

2017. szept. 24. 08:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez a legfurcsább az egészben, hogy alapból egy nagyon érzelmes egyén vagyok. Minden apróságot megérzek akármilyen kapcsolatról, bánatról, boldogságról legyen szó :(
2017. szept. 26. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!