Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Találhatok egy igazi társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok egy igazi társat ilyen tulajdonságokkal?

Figyelt kérdés

Túlságosan igazmondó vagyok ahhoz hogy sokáig lehessen engem elviselni.És miután egymagam képes vagyok anyagilag fenntartani magamat és a körülményeimet, nem vagyok köteles benyelni senki hazugságát, álszentségét, zsarnokságát, csak azért hogy kapjak csizmát karácsonyra.

Persze ettől függetlenül a pasik kedvelnek, mert nagyon jól nézek ki, stílusos vagyok és nem tucatdarab mert az intelligenciámmal képes vagyok pókerarccal a legrosszabb szituációban is felülkerekedni, de legalábbis nem kudarcot vallani.

2017. szept. 25. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Mi az, hogy tulsagosan igazmondo vagy? Ram igaz kb minden amit irtal, megis van parom es voltak is es egyszer sem ok vetettek veget a kapcsolatnak. Sosem ereztem, hogy elviselhetetlen lennek :D Eleve az ertelmes ferfiak ertekelik, ha a no azt mondja ki, amit gondol.
2017. szept. 25. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Túlságosan igazmondó. :) Mifelénk az ilyet úgy mondják, hogy alkalmazkodni képtelen.

Természetesen találhatsz. Egy hasonlóan nagy igazmondót. Majd biztos jól kijöttök egymással. Ne feledd: nem sérteget, csak nem bírja visszagyűrni az igazmondását.

2017. szept. 25. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért vagy ilyen konfliktuskereső? Ki ellen lázadsz?

Úgy általánosságban: a jó párkapcsolatban hatékonyan működik a problémamegoldás, amihez jó kompromisszumkészség (is) kell. A leírtak alapján te inkább keresed és generálod a problémákat, nem megoldod őket. Miért?

2017. szept. 25. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Az,hogy igazmondó vagy vagy sem inkább mások mondják meg rólad,ne pedig te állítsd magadról.Mindenki ügy fényezi magát ahogy akarja.Itt téged senki nem ismer.Nekem is van egy két ismerős, akik mondanak magukról ezt azt,csupa pozitívat,közbe meg teljesen ellenkezőképpen viselkednek. Az írásodból az jön le,hogy túl nagyra értékeled magad,a többi ember meg csak egy kis porszem.Visszaveszel kicsit akkor van esély.
2017. szept. 25. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Megitelesed szerint te aztan tenyleg szuper vagy!

Teny, hogy van olyan pasi is, aki megijed egy ilyen nötöl, de szamtalan olyan is, akit pont vonzanak ezek a tulajdonsagok... mint engem is! Baratnömre is igazak ezek a tulajdonsagok (es ismerek rajta kivül is sok ilyen lanyt, aki boldog parkapcsolatban is öszinte es igazmondo lehet).

A kerdes inkabb az, hogy (felteve jol iteled meg a többi tulajdonsagodat), hogyan mutatkozik meg az igazmondasod? Van különbseg aközött, hogy valaki öszinte es az, ha valaki "okoskodo" es ki sem hagy egy lehetöseget sem, hogy erröl magat es masokat meggyözze. Valamint, azt, hogy arra nem veszi a faradtsagot, hogy szükseg eseten egy kis emberseggel füszerezze, amikor valakinek beolvas egyszerüen csak bunkosag. Meg akkor is, ha kellö intelligenciaval parosul. Ha te is (talan visszajelzesek alapjan) ezt tartod kifogasolhatonak, hogy igazmondo vagy, akkor talan a stiluson lehetne kisse finomitani... biztosan eleg intelligens vagy hozza, hogy ne kelljen most peldakat irni, ugye?!

2017. szept. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!