Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban nem ő volt számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem ő volt számomra az igazi, ha vége lett?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy az az igazi szerelem, amikor mindkét ember így érez és együtt is maradnak. Ez a kapcsolat viszont vége lett, de én még most is ugyanúgy szeretem őt, mint azon a napon, amikor megismertem. Szerelem volt első látásra, és aztán ahogy a személyiségét is megismertem, úgy éreztem, ő az igazi. Sikerül majd egyszer eljutnom arra a szintre, hogy ne érezzek iránta tényleg semmit és ne szoruljon össze a szívem, ha eszembe jut egy közös élmény vagy bármi, ami rá emlékeztet?
2017. aug. 30. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanígy vagyok. Mintha csak én írtam volna ezt ki. Esetleg majd nagyon sokára közömbös lesz számomra,vagy nevetve,mosolyogva gondolok arra a Férfira :(

Te is foglald le magad,az idő teszi a dolgát majd

2017. aug. 30. 23:33
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Lehet az is, hogy idő kell rá, hogy a másik félben is szerelem alakuljon ki. De nem derült ki, hogy miért ért véget, és a másik hogyan utasított el.
2017. aug. 30. 23:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Pont ez... elvileg ő nem érezte magát szerelmesnek. Egy közös ismerősünknek mondta, hogy velem el tudta volna képzelni hosszútávon is, de nem volt szerelmes és így nem működött volna mégsem... (Nekem is mondta a szakításkor, hogy nem szerelmes.)
2017. aug. 30. 23:39
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
2-es vagyok, én is így jártam. Nekem úgy tűnik zömmel férfiak kerülnek ilyen helyzetbe, hogy a nő nem szerelmes és elutasítja. Mi tudjuk, hogy egy nővel komolyan akarjuk, vagy nem... és már az elején. Viszonylag kevés olyan van, hogy idő kell a férfinak, és végül "nem szerelmes". Ez kevésbé reális szerintem, elvétve fordul elő.
2017. aug. 30. 23:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Nos, én vagyok a nő. A férfi nem volt szerelmes.
2017. aug. 30. 23:45
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
4-es, butaságokat beszélsz...
2017. aug. 30. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Ne aggódj kérdező, nincs olyan, hogy igazi, ez nem egy hollywoodi film, lesz még pár "igazi" srác az életedben, nyugi.
2017. aug. 30. 23:51
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Én is szerettem az exem, de ő szakított mert nem volt szerelmes.

Nagyon fájt és még mindig fájó pont, pedig évek teltek el és van kapcsolatom.

De az idő sokat segít, és az, hogyha találsz mást és boldog leszel.

Anno szakítás után minden helyről az exem jutott eszembe.

Most évek után is néha eszembe jut, de az is, hogy a mostani párommal mennyi mindent éltünk már át együtt, sokkal intenzívebb és jobb élmények vannak vele már, mint az exszel.

2017. aug. 31. 08:44
 9/11 Költőnő? ***** válasza:
Ha ő nem volt szerelmes, hogy lett volna ő az igazi
2017. aug. 31. 19:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy számomra az volt.
2017. aug. 31. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!