Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes vagyok ha nagyon szeretném ha a pasim számomra jóképű lenne amellett, hogy jók a belső tulajdonságai?
Elutasítom a számomra nem vonzó pasikat, még akkor is ha kedvesek, addig amíg nem találok egy nekem tetszőt aki jól is néz ki. Sokszor lelkiismeret furdalásom is van emiatt. Úgy érzem nem tudnék olyannal együtt lenni aki külsőre nem az esetem.
Ne úgy értsétek, hogy tökéletes legyen mint egy modell, hanem legyen számomra vonzó.
Az emberek kb 80% csinos pasit/nőt akar. Az inceleknek is ez a baja, hogy ők annyira jó csajokat/pasikat akarnak, akik viszont őket nem.
Nem baj, ha ez fontos számodra, mindenki más alapján választ. Viszont azt meg kell jegyezni, hogy olyan sose lesz, hogy minden tökéletesen klappol. Én pl. inkább a külsőből adok le, de legyenek extra rendben a belső tulajdonságai. Sokan inkább fordítva vannak, legyen extra helyes, és akkor nem baj, ha bizonyos kérdésekben tök bunkó, meg egy kicsit önzőbb, mint kellene, meg.. nyilván az adott személytől függ, hogy miben mennyire hajlandó lejjebb adni.
Akik meg azt mondják, hogy ez butaság és vannak számosra tökéletes emberek, netto butaság. A kapcsolat elején pont ezeket a "peoblémás területeket" színezi ki az agy, hogy jobban hasonlítson arra, akit keresel.
Mély gondolkodású/méretes kerek segg... Ezen felröhögtem
Azzal nincs semmi gond,ha olyat szeretnél,aki tetszik.
Akkor vagy felszínes,ha valakiről tudod, emberileg nem üti meg a mércét nálad,de a külseje miatt ragaszkodsz hozzá.
Úgy sem fog érdekelni, ha betalál a szerelem, addig meg nyugodtan válogass, a sok sima kapcsolatból én is olyat szeretnék, ami számomra a legtökéletesebb.
Ha meg beüt a szerelem, hirtelen minden tökéletes lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!