Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az online társkereső honlapok és alkalmazások elterjedésének idejére tehető az összes nő azon tulajdonságának megjelenése, hogy mindegyikük ignorálja a nem jóképű férfiakat?
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 21:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem, már azelőtt is így volt
31 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nem csak a nem jóképűeket ignorálom, hanem majdnem mindenkit, mivel szinte mindenki szőnyegbombáz, sablonüzenetekkel szór meg mindenkit a nagy számok törvényében remélve a csodát, és az egész ettől rendkívül élettelen.
2/13 anonim válasza:
Nem a képed, vagy a hasad kockái a lényeg. A pénzed a lényeg!
3/13 anonim válasza:
Kb három napot töltöttem tinderen, de meglepő módon így is ignorálok mindenkit, aki nem szimpatikus.
4/13 anonim válasza:
Én is ignorálom a nekem nem tetszőket, ahogy engem is ignorál a férfiak többsége. Jól van ez így. Amúgy a nagyanyám csak azért mert a nagyapámhoz, mert sármos, magas és bajuszos volt. Neki nem kellett senki más, csak ő, mindenki mást elüldözött maga mellől. Jövőre lenne 100 éves, tehát elmondhatjuk, hogy régen is előnyből indultál, ha jól néztél ki.
5/13 anonim válasza:
#1 és ennek tudatában szerinted érdemes időt és energiát tolni egy eredeti levél megírásába?
6/13 anonim válasza:
Már az egészen kicsi ovisokban is felfedezhető az ízlés és a preferenciák. Még akkor is, ha nem nézhet a kölyök tévét, és nem épp kommunikatív a családja. Szóval ez bennünk kódolt sajátosság és nem újkeletű.
7/13 anonim válasza:
#5 igen, mivel akkor kevesebb embertől kapnánk jobb levekeket, nagyobb hatékonysággal. ;)
9/13 anonim válasza:
Anyám és a nagyanyáim is mindig a külső megjelenést emelték ki, amikor arról beszéltek, hogyan ismerkedtek meg a férjükkel. "Apád nagyon jóképű volt / Nagyapád igen jó kiállású legény volt", stb. Ez már az ősidőkben is így volt.
10/13 anonim válasza:
Soha nem hasznaltam semmilyen online tarskeresot, de az eletben ignoralom a nem jokepu ferfiakat. Bocs, azzal akarok jarni, aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!