Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, szerintetek ilyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek ilyen az átlagos pasi?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem, linkelhettek ti is ;)

2021. máj. 29. 22:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nézzük a matekot, 10 es skála, 3-4-3 as eloszlás kb, 10/3 ig ronda, 10/7 ig átlagos, az felett jópasi, 10/10 csúcspasi. Nálam ezt jelenti a skála.
2021. máj. 30. 13:10
 32/39 anonim ***** válasza:
#29! Ha neked ez átlagos, akkor linkelnél egy szerinted átlag fölöttit?
2021. máj. 30. 13:35
 33/39 anonim ***** válasza:

29/31 anonim ***** válasza:

"Túl jellegtelen az arca, túl fiatal, semmi karaktere sincs, ráadásul vékony is, pár kiló izom ráférne. 10/7 es, ami bő átlagot jelent"

Nem vékony, eleg izmos, max pici bicepsz johet mèg de nem muszaj. Tudom azt hiszed kigyurtnak kell lenni (George Cloony se kigyurt [link]

Fiatal 20 koruli, van karaktere nem jellegtelen az arca csupan nem elég kedves, szimpatikus de lehet ha mosolyog es nem hunyorít a pózolas miatt maris szimpibb lenne. A barna haj kék szem plusz extranak szamit mert ritka, tehat kulonleges. Habár sokan, en is barnaszemueket preferalom es a Zac Efron se tetszik

2021. máj. 30. 13:38
 34/39 anonim ***** válasza:

Már ugyan írtam, de megismétlem: szerintem marha jóképű pasi, csak egyszerűen nem szimpi, ami simán lehet azért, mert éppen vmi hülye pofát vágott és amúgy egy cukifalat.

Átlagosat azért lesz nehéz találni, mert ami egyikünknek teljesen oké, az másnak elég ronda, harmadik embernek meg kifejezetten helyes. Szerintem ez az átlag definiciója.

A szép egyértelmű (100-ból 90 szépnek tartja), a csúnya is (100-ból 90 csúnyának tartja), egyedül az átlagos ilyen nem egyértelmű dolog.

2021. máj. 30. 13:50
 35/39 A kérdező kommentje:

#34+++

A kérdésnek nyilván volt egy provokatív vonala, mivel az életben meg itt is rendszeresen jön az a monás, hogy igen, XY összejött egy pasival, de tessék megnézni, totál átlagos pasi, hiszen nekem sem tetszik / nem járnék vele.

Attól még, hogy te nem járnál vele, az adottságokat tekintve ritka aki ilyen jókkal rendlkezik -> átlagon felüli a külseje.

2021. máj. 30. 14:21
 36/39 anonim ***** válasza:
Szerintem átlag feletti.
2021. máj. 30. 15:16
 37/39 anonim ***** válasza:

34

Nem ertek egyet ez a pasi mar modellkedhet tehat nem atlagos pasi az alkata feje haja eleg jo hozza. Attol mèg sokan nem jarnank vele, ahogy pozer

divatmajom stb fiukkal se attol még hogy nem csunyak es nem lesz minden modell fiu szimpi is, hogy tetszen..

Valaki linkelte [link] ez a pasi viszont igy ebben a formajaban mèg nem modellalkat sem nem elég helyes hozza hogy csak a fejevel reklamozzon viszont nem is gázos/csúnya tehat a ketto kozott azaz atlagos.

2021. máj. 30. 17:10
 38/39 anonim ***** válasza:
Az ket kulon dolog hogy jo pasi, es jarnal is vele. Van hogy egybe esik de hiaba Ken baba pl attol még nem az eseted ott van pl David Hasselhoff Arnold Swarzenager, Mamoa es az osszes nem kedves arcu sztar tudom hogy jo pasinak szamit de egyikse tetszik attol mèg nem mondom atlagosnak
2021. máj. 30. 17:18
 39/39 anonim ***** válasza:

37

Mivel nem értesz egyet? Azt írtam, hogy szerintem marha jóképű!! A marha jóképű nem modellkedhet? Vagy miről van most szó? :)))

34 voltam

2021. máj. 30. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!