Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek ilyen az átlagos pasi?
2021. máj. 29. 22:50
11/39 anonim válasza:
Szerintem az átlagos és az átlagon feletti határán van. Annyira nem top top pasi, de nagyon rendben van. Ilyen rengeteg pasi lehetne, ha igényes frizurát vágatna magának, meg tudná ítélni, jól áll - e neki a szakáll, normálisan öltözködne.
Én nem tudom, kinek mi az átlag feletti mondjuk.
Én ránézek, és egy átlagos férfit látok, akiről olyan benyomásom van, hogy a nők azért még nem hiszem, hogy bomlanak utána, de nekem viszont nagyon az esetem. :D
12/39 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, teljesen más az esetem, szóval átlag alattinak látom, de OBJEKTÍVEN nyilván átlag feletti. Gyenge provokáció a kérdés. Olyan, mintha belinkelném Palvin Barbit, hogy ugye ő az átlagos lány (bár szerintem pár itteni hisztis incel valóban úgy gondolja).
14/39 anonim válasza:
Szerintem semmi férfias kisugárzás nincs benne. Olyan, mintha meleg lenne.
16/39 anonim válasza:
Barcsak ilyen "atlag" pasik maszkalnanak az en kornyezetembe😀 Szerintem tok jo pasi
17/39 anonim válasza:
Hú, most hogy mondjátok, az tényleg jó lenne. Akkor én is ráfanyalodnék egy "átlagosra"😂
19/39 anonim válasza:
Szerintem is egyértelműen átlag feletti.
20/39 anonim válasza:
Jóképű, de nekem nem tetszik. Vagy csak a fotó béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!