Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más ferfi is van ugy mint en 30 felett ,(36 F) hogy azert van inkabb egyedul örökre, mert nem akarja lehúzni a not?
Tehat elbarasok vannak, de nyujtaninnem tudsz semmit. Egyedül fogsz maradni.
Tehat elbarasok vannak, de nyujtaninnem tudsz semmit.
Nem vagyok elhanyagolt, lecsúszott alkesz, minden nap tiszta ruhában járok dolgozni, minden nap más ruha van rajtam (és nem turkálós). Igényes is vagyok, havonta fodrász (oké, picit ritkul kétoldalt a hajam, de 35 felett ez már szinte mindenkinek ilyen, vagy őszül az illető). Parfüm alap, és mint mondtam, sportos is vagyok. Van autóm, ok 11 éves, de megkímélt keveset ment (140 ezer km), plusz kis lakásom is. Szóval nem várok el semmi extrát, csak azt amit én is tudok nyújtani. Engem nem zavar ha a nő többet keres, sok olyat tudok ahol a nő többet keres (egy 80-100 ezer pluszból még nem lesz konfliktus szerintem, mert az nem nagy eltérés+ nem érdekel a nő pénze, soha egy ft-ot sem kértem nőtől és nem is fogok)és semmi gond nincs ebből, nagyon jól kijönnek
#23 akkor semmi baj. Ne tulajdoníts ilyen nagy fontosságot a fizetésednek, mert a golddiggerektől eltekintve senkit nem érdekel.
Normális nőnek nem kell elhízott CEO, aki a gyerekei nevét se tudja megjegyezni, munka címszó alatt a húsz évvel fiatalabb titkárnőjét dugdossa, vagy negyven évesen szívrohamot kap, annyira nincs élete a munkáján kívül.
(21.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!