Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más ferfi is van ugy mint en 30 felett ,(36 F) hogy azert van inkabb egyedul örökre, mert nem akarja lehúzni a not?
Mindenképp olyan Nőt keress, aki nem akar gyereket, mivel ugye nem tudnád eltartani...Valamint ne legyenek külsővel kapcsolatos elvárásaid. Szerintem így talalnál Nőt, akit nem zavar a fizetésed.
Fogadd el a túlsúlyos, sarkiboltos Katit, es ne a csinos, több diplomás könyvelő Anna kelljen.
Figyelj, nem szabad begubóznod, nézd meg a lehetőségeid és nem a barátaid szemével. Lehet, hogy nagyon szereted ezt csinálni, de valóban kevés ahhoz, hogy fenntarts egy családot, hogyha bármi történik a nő fizetésével vagy egyedül maradsz a gyerekekre. Én tanítónak tanultam. Imádom csinálni, és rettenetesen sajnáltam, hogy otthagyom, de 160-190ezer forintból nem lehet megélni. Most tanulok nappali tagozaton, mellette a felét keresem meg, de ha végeztem kb a tripláját fogom a tanítói bérnek, szóval megéri ez a kis idő befektetés. Olyan másik szakot választottam, ami érdekel és szeretni fogom. Nyilván sose fogom úgy szeretni, mint a tanítást, de azt tényleg csak akkor lehetne csinálni, ha gazdag férjem lenne, aki elnézi, hogy "zsebpénzért" dolgozom.
Másik megoldás, hogy brutál pénzügyi tudatosságod van és az eddig megkeresett pénzed jelentős részét félreraktad, amíg otthon éltél, most is félreraksz és befekteted vagy lekötöd, hogy jobban kamatozzon, illetve hosszútávon gondolkodsz, mint nyugdíjbiztosítás, lakáselőtakarékosság stb, ami tetszik. Így a meglévő pénzedből többet csinálsz. Nem nagy bevételek, de mégis. Vállalhatsz másodállást is és abból befolyó pénzt is eltehetnéd. Így amikor találkozol a nővel lesz már megtakarításod, nem fogod annyira azt érezni, hogy lehúzod. Viszont itt fontos megjegyezni, hogy nagyon könnyen átcsaphat a másik irányba a dolog, hogy semmire se költesz és garasoskodsz. Ez senkinek sem imponáló.
Egyébként rengeteg ingyenes program van, amiket használj ki bátran. Előadások, múzeumok, városnapok, koncertek stb. Ha nem is randira menj ilyenekre, de saját magad miatt mindenképpen, hogy legyenek élményeid és ne érezd azt, hogy a pénzed korlátoz. A mai világban nagyon kifele élünk és könnyű azt hinni, hogy mindenhez pénz kell. Meg egy egyszerű túrázáshoz is sokan több tízezret költenek, hogy meglegyen a megfelelő felszerelés. Nyilván fontos, de egy alföldi túrához bőven elég tud lenni, ami otthon van. És még lehetne sorolni.
Rakd rendbe magad lelkileg és anyagilag. Legyél kiegyensúlyozott és bármennyire is közhelynek tűnik, könnyebben fogsz barátnőt talalni így, ha nem szabotálod saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!