Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt boldog majd minden pasi itt a gykn egyedul 30 èves kora felett? Kerdeztèk itt par hete, jott vagy 25 valasz es mind boldog volt 35-40 felett is szinglikènt. Ennyire jo egyedul?
Miért ne lenne jó egyedül?
Én a 40 évemmel nem ez a mai csicska, "Jajjajjj, de rosz egyedül, mé nincs nőm, nem volt kapcsolatom szűzvagyok 39 évesen." réteg vagyok.
Meg nem is a "Nem megyek oda a nőkhoz, mert ronda vagyok, meg amúgy is zaklatásnak veszik." típus.
Van melóm, lakásom, kocsim. Budapesten élek, ahol vannak csajok, a gimistől a MILF-ig.
Tudom használni a mosógépet, a porszívót, és tudok kaját rendelni.
Mi bajom lenne? Hogy nincs kölyköm? Meg nincs egy pénzéhes, havonta 1X szexelő nejem?
Én inkább sok boldogtalan embert látok itt.
F
7.-nek.
Hol? A Gyakorin? Ahol mindenki azt demózza, hogy milyen top nő/csődör pasi, és 17 éves kora óta saját háza, és 3,4M fizuja van?
A kiegyensúlyozott személyiség egyik első lépése, hogy megtanulod az életed egyedül is élvezni. Találsz hobbit, sportot, elfoglaltásgot, haverokat (férfit nőt vegyesen).
És ha ez megvan, akkor egyedül is tudod élvezni azt, amit szeretsz.
Én mikor egyedül vagyok, mindig erre törekszem. Nem biztos, hogy ettől lesz párom, de sokkal kellemesebben telnek a napok, ha nem azon nyafogok, hogy csinálnék ezt+azt, de majd akkor, ha lesz valakim, hanem élem az életem.
Nem gondolom, hogy egyedül vagyok ezzel a mentalitással.
Én azt nem tudhatom hogy más mit érez és nem tisztem a más nevében beszélni.
Ami saját magamat illeti. Nem gondolom hogy az én boldogságom egy másik személytől kéne függjön.
Sőt én inkább idegesítőnek éltem meg mikor adott személyek a nyakamra másztak hogy "Nem kell egy barátnő ?" és hasonló szövegek.
Illendő lenne tiszteletben tartani, hogy vannak emberek akiknek ez nem kell adott magánéleti okból.
Nekem nem hiányzik az életemből a párkapcsolattal való foglakozás.
Én örülök hogy sokkal több időm van magamra és szabad vagyok. (Ezt a munkatársaim vagy testvérem már nem mondhatja el magáról.)
Tudom jól hogy kiröhögnek engem mert én nem szexelek senkivel.
Meg hogy én ezen a területen nem vagyok valami pro. Bár konkrétan semmi közük hozzá. Egészen nyugodtan kilehet röhögni.
Én is olyan jókat szoktam derülni mikor arra gondolok hogy a szabadidőm csak az enyém és azt vehetek magamnak amit csak akarok.
Nos hát döntések és következmények. Én arra az életre ami a munkatársaimnak van egyáltalán nem vágyom. Láncdohányos, kiégett, Frontin-on és hasonlókon élő emberek. Valamelyik kolléga gyógyszerfüggő. Csak úgy szivárog a Rivotril mikor műszakban van.
Gondolom nekem ezt kéne irigyelni.
Köszönöm nem. Nem óhajtom sem az Egis-t sem a dohánycégeket tömni pénzel.
31 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!