Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más ferfi is van ugy mint en 30 felett ,(36 F) hogy azert van inkabb egyedul örökre, mert nem akarja lehúzni a not?
Eddig minden pasim kevesebbet keresett nalam 😂 Nem volt szempont az ismerkedesnel. Nekem 30 evesen volt lakasom es autom is. (nem hiperszuper csak egy 45os panel kulvarosban nemi hitellel es egy 12 eves astra)
Annyi h en nem mondtam el egyiknek sem h majd duplajat keresem. A kulonbozetett a megtakaritasi szamlamra megy. Igy a egyenlegem max annyit mutat mint az ove. Hazasodni nem akarok.
Most 47 vagyok, 2 gyerekkel, ket lakassal, 1 autoval. Par honapja valtam el.
De most sem lesz szempont az h mennyit keres a jovobeli parom.
Az en anyagi eletem stabil. Nekem ez eleg.
Annyi a kirterium h legyen munkaja, dolgozzon rendesen.
De most sem lesz szempont az h mennyit keres a jovobeli parom.
Az en anyagi eletem stabil. Nekem ez eleg.
Annyi a kirterium h legyen munkaja, dolgozzon rendesen.
Ez becsületre méltó, csak sajnos a legtöbb 20-30-as nő maga felett keres, környezetemben kevés olyan nő van, aki átlag diplomás (tanár, mentőtiszt, ápoló, szoc munkás, köztisztviselő, rendőrtiszt, stb) pasival lenne együtt, hanem mind orvosokkal, mérnökökkel, IT-sekkel vannak csak. Azon is agyaltam, mivel értek jobbi szinten a programozáshoz, hogy elkezdem az informatikus bsc-t és menet közben 2 év után úgyis beszippant valami multi, mert óriási a hiány (és több tucat ismerősömet így vették fel, hohy még nem is végzett). Csak ugye fizetős, és nem olcsó ez lakáshitel mellett.
15os vagyok
30 evesen sem volt kriterium. Most sem.
De nem nem vagyok a korosztalyod.
Nem gondolnam h ennyire eroteljes szempont lenne.
Oke vannak akiknek igen de azert kerlek nem altalanosits.
Mert nem minden no ilyen!
Ahogy mem minden pasi csak dugni akar! Vannak normalisak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!