Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más ferfi is van ugy mint en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más ferfi is van ugy mint en 30 felett ,(36 F) hogy azert van inkabb egyedul örökre, mert nem akarja lehúzni a not?

Figyelt kérdés
Ugye diplomaskent netto 220 ezret keresek a kedves állambacsinak dolgozva. Oke, valts, menj versenyszferaba, mindenhol ezt hallom ismerosoktol is, mer igy nem lesz nő, aki tud rad ferfikent nezni (max a kozmunkas Katika). De nem olyan konnyu valtani, ha eddig egesz eletedben ezt szeretted csinalni. Igy megkimelem a noket a borzalomtol.
2021. máj. 29. 22:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Másik lehetősem Ausztria, kimenni 4-5 évre, vagy csak átjárni. Rakás ismerősöm jár át (több száz) Szobathelyről, Kőszegről, Sopronból és 6-700 ezreket keresnek pl futárként, postásként. Csak ugye én SzaBolcsban élek, de muszáj rászánnom magam, hogy kimenjek. Angolul jól tudok, németül sajnos nem.
2021. máj. 30. 08:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Jól van, értjük. Tehát insta nő kell.
2021. máj. 30. 08:07
 13/24 A kérdező kommentje:
Dehogy kell. Kinőttem már belőlük régen. Volt pár csinos barátnőm huszonéves koromban, de egyik sem instás volt.
2021. máj. 30. 08:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Az insta nő az egy kifejezés, nem feltétlenül instázik, de úgy öltözik, sminkel, jár szépségszalonokba, másoknak él: akár csak a barátainak, egyetemiste csoportoknak stb, nyaralgat trendi helyeken, évente megújítja a ruhatárát az aktuális trend szerint stb stb.
2021. máj. 30. 08:34
 15/24 anonim ***** válasza:

Eddig minden pasim kevesebbet keresett nalam 😂 Nem volt szempont az ismerkedesnel. Nekem 30 evesen volt lakasom es autom is. (nem hiperszuper csak egy 45os panel kulvarosban nemi hitellel es egy 12 eves astra)

Annyi h en nem mondtam el egyiknek sem h majd duplajat keresem. A kulonbozetett a megtakaritasi szamlamra megy. Igy a egyenlegem max annyit mutat mint az ove. Hazasodni nem akarok.

Most 47 vagyok, 2 gyerekkel, ket lakassal, 1 autoval. Par honapja valtam el.

De most sem lesz szempont az h mennyit keres a jovobeli parom.

Az en anyagi eletem stabil. Nekem ez eleg.

Annyi a kirterium h legyen munkaja, dolgozzon rendesen.

2021. máj. 30. 08:57
 16/24 A kérdező kommentje:
Lakásom nekem is van, okés, csak 15 milliós (keleten normális lakások vannak ennyiért) és másfél szobás. De felújítottam vettem. Igaz még van rajta 7 m hitel.
2021. máj. 30. 09:11
 17/24 A kérdező kommentje:

De most sem lesz szempont az h mennyit keres a jovobeli parom.

Az en anyagi eletem stabil. Nekem ez eleg.

Annyi a kirterium h legyen munkaja, dolgozzon rendesen.

Ez becsületre méltó, csak sajnos a legtöbb 20-30-as nő maga felett keres, környezetemben kevés olyan nő van, aki átlag diplomás (tanár, mentőtiszt, ápoló, szoc munkás, köztisztviselő, rendőrtiszt, stb) pasival lenne együtt, hanem mind orvosokkal, mérnökökkel, IT-sekkel vannak csak. Azon is agyaltam, mivel értek jobbi szinten a programozáshoz, hogy elkezdem az informatikus bsc-t és menet közben 2 év után úgyis beszippant valami multi, mert óriási a hiány (és több tucat ismerősömet így vették fel, hohy még nem is végzett). Csak ugye fizetős, és nem olcsó ez lakáshitel mellett.

2021. máj. 30. 09:15
 18/24 anonim ***** válasza:
Na még egyszer: átlagos nőnek megfelel a tanár, ápoló, rendőriszt stb. Mert ezeknek a férfiaknak a nagyja kapcsolatban van. Vagy vidd lejjebb az igényeidet vagy nyálazz továbbra is a bombanőkre, de ahhoz valóban pénz kell. Átlag nőnek elég az átlag pasi.
2021. máj. 30. 09:18
 19/24 anonim ***** válasza:

15os vagyok

30 evesen sem volt kriterium. Most sem.

De nem nem vagyok a korosztalyod.

2021. máj. 30. 09:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem gondolnam h ennyire eroteljes szempont lenne.

Oke vannak akiknek igen de azert kerlek nem altalanosits.

Mert nem minden no ilyen!

Ahogy mem minden pasi csak dugni akar! Vannak normalisak is.

2021. máj. 30. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!