Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányokat tartotok normálisnak?
Ez azért nem egyszerű, mert szerintem mindenkinél más a norma. Ha valaki nem "normális", akkor egyszerűen elüt az én értékrendemtől.
Mindenesetre az első elég jól összeszedte.
F
Kezdjük egy filozófiai kérdéssel: mit is jelent az a szó, hogy normális? A normális egyenértékű azzal, hogy tipikus vagy hogy átlagos? Ha nem, akkor mi a három szó jelentése közötti differencia?
Azt gondolom, hogy a kérdésre adandó válasz előtt ezt nem árt tisztázni...
Hát azért ez relatív ám!
Én az olyanokat csípem akik tudnak élni, új dolgokat, új hobbikat kipróbálni. Nem mindent és mindenáron, de ne akarjon agybajt kapni ha nem tetszik neki a hobbim és nem értékeli. Próbálja ki és hátha bejön neki is. Szóval legyen meg a kölcsönös tisztelet.
Legyen őrült, csillogjon tőle a szeme :D Főleg ha valami pajzán poén hangzik el tőlem. Tiszta dili vagyok de én nagyon bírom ezeket! Nekem inkább ilyen nők kellenek. Akiknek nincs ki, és nem is kell hogy kilegyen a négy kereke 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!